Hvordan skille bøtter holdt sammen som er stablet

January 5

Det er ingen tvil om at en heftig stabel av fem gallon buckets varmer hjertet av alle sanne gjør-det-yourselfer---nytten er praktisk talt ubegrensede, så jo mer du har jo bedre. Dessverre, de store stablene er noen ganger sin egen verste fiende fordi økt vekt på mer bøtter tendens til å presse dem tettere sammen. Trekke dem bare synes å forverre et allerede "klissete" problem---snarere som gammel kinesisk finger puslespillet! Forstå at et vakuum segl er problemet å overvinne gir den eneste holdepunkt du trenger å tilbake dem lett til.

Instruksjoner

•Knock over av bøtter---ikke bli mild (de er ikke sannsynlig brudd). Resulterende glasset vil ofte være nok til å løsne dem fra hverandre.

•Vri stabelen på sin side og trykk fast nedover i den åpne enden av øverste bøtte bryte vakuum segl, mens samtidig trekke i håndtaket for å skyve den ut. Gjenta for hver påfølgende bøtte.

•Drill et lite hull i en bøtte som ikke trenger å være lufttett eller vanntette---det gjør luften i å bryte segl. Hvis fortsatt pinner, sette inn røret fra en boks med komprimert luft (for eksempel brukes til rengjøring datamaskiner) inn i hullet og spray luft i å tvinge dem fra hverandre.

•Twist dem fra hverandre ved å sikre bunnen bøtte og slå topp bøtte så godt som mulig å løslate vakuum.

Tips og advarsler

  • Store bøtter med en stein, ren suppe kan eller liten papp boks i bunnen av hver før stabling. Det vil holde hvert verdiområde akkurat stor nok inne det foregående verdiområdet for å hindre deres låsing sammen.