Hvordan skadedyr på Marigolds

February 12

Hvordan skadedyr på Marigolds

Deres fargerike blomstrer og vekst hardførhet er marigolds populært sengetøy planter i hele USA. Noen gartnere plante marigolds fordi de faktisk hindre skadedyr som biller og nematoder. Og mens marigolds er kjent som vanligvis pest-ledig, kan de noen ganger lider av edderkopp mite og gresshopper angrep. Heldigvis med riktig forebyggende omsorg og behandling, kan du kontrollere disse vanlige marigold skadedyr.

Instruksjoner

•Et marigolds innimellom. Vent til jorda tørke mellom vanning. Du kan sjekke om jorden er tørr med fingeren. Hvis det er tørre, vann igjen til jorden er fuktig. Under de varmeste og tørreste tidene av året, bare la veldig overflaten av jorden få tørre før re vanning fordi Spider mites er mest sannsynlig å angripe på høyden av sommeren når jorda er tørt og temperaturen er svært varm. Mens du bør aldri over vann marigolds, bør du gi dem litt mer vann enn vanlig i denne perioden.

•Spray noen blader der du se spider mites med vann fra en sprayflaske. Dette bør stoppe dem fra å spre seg til andre, friske blader og blomster, eller andre planter.

•Broadcast et insektmiddel på marigolds på forsommeren. Vurder å legge til en spiseskje rapsolje insektmiddel som du kjøper. Oljen tiltrekker mer gresshopper å spise marigolds, som vil gjøre insektmiddel mer effektive i å drepe skadedyr og lagre blomster. Kontroller at du spray hele anlegget, både på blad og blomst og ved foten av anlegget.

•Plasser agn pellets som inneholder carbaryl på jord nær blomster. Bare gjøre dette hvis du har små barn eller husdyr i husholdningen. Agn er en god kontroll metode for unge gresshopper, spesielt i i midten til slutten av sommeren.

Tips og advarsler

  • Når sprøyting insektmiddel, bruke vernehansker og briller. Holde barn og kjæledyr borte fra området sprayet før det tørker, som kan ta til en hel dag.