Hvordan: skadedyr på Ficus Benjamina

January 27

Hvordan: skadedyr på Ficus Benjamina

Mye brukt i interiør, er ficus benjamina et lite tre som kan vokse 10 fot høy eller mer som en innendørs prøven. Horticulturists anbefaler ficus eiere å flytte sine fabrikker utendørs for sommermånedene. Dessverre, dette er hvor mange av dem blir infisert med insekt skadedyr. Disse skadedyr kan bli utryddet, for det meste, men du må være årvåken i behandle dem.

Instruksjoner

•Observe det nyeste grener og undersiden av bladene av din ficus. Hvis det synes å være lys brun, skjellaktige flekker i disse områdene, er ficus din infisert med et insekt referert til som «Skaler.» De suger saft fra Salix og utstråler en klebrig, sap-lignende stoff som dekker overflater under infiserte anlegget. Spray med full-styrke rubbing alkohol hvis treet er tungt infisert. For små infestations, kan du bruke en bomullspinne dyppet i teknisk sprit å drepe og banke omfanget av anlegget. Det vil trolig ta flere uker å fjerne skalaen daglig for å utrydde dem.

•Determine hvis bladene på din ficus benjamina er curling på en måte de ikke har gjort tidligere. Krøp bladene på en ficus er et tegn de er infisert med cubanske laurel Trips. En flygende insekter plage med en stor svart kropp og hvite vinger, de er primært et drivhus skadedyr, men de kan følge en plante hjem fra barnehagen. Behandle Trips med et insektmiddel avledet fra neem treet, for eksempel Triact, følge retningslinjene fra produsenten.

•Look nøye på en ficus benjamina som lekker klissete sap som har dekket bladene og overflater rundt. Hvis det har også en misfarging og scorching av sine blader, i tillegg til hvite bånd som ser ut som tykk spindelvev, er sjanser din ficus er infisert med spider mites. De spinne sine webområder på leaf noder og foretrekker øm ung vekst. Behandle spider mites ved sprøyting med hagebruk olje såpe. Også spray alle potteplanter i nærheten til den infiserte. Fjerne og slette løv og greiner som er tungt befengt. Kast planter som er tungt befengt over majoriteten av deres biomasse. Selv spider mites er vanskelig å utrydde innendørs, er det nyttig å regelmessig slangen av innendørs planter i dusjen, som bidrar til å fjerne en betydelig del av disse skadedyr.

Tips og advarsler

  • Når du bruker plantevernmidler, spesielt innendørs, må du lese og følge instruksjonene på plantevernmidler produsenten.