Hvordan sjekke sentral aircondition som ikke er kjøling

May 8

Hvordan sjekke sentral aircondition som ikke er kjøling

Sentral aircondition er flott, men bare hvis den arbeider. Sentral luften sirkulerer kjølig luft gjennom kanaler i vegger, tak og gulv avkjøles hele huset i stedet for et enkeltrom, som en luftkjøling. Air condition hjelper også dehumidify luften, gjør det mer behagelig å være innendørs under en fuktig, sommerdag. Hvis sentral aircondition-enhet ikke er kjøling, skjønt, alt du gjør er å sløse med energi.

Instruksjoner

•Lytt til se hvis klimaanlegget kjører alltid. Hvis så, kan det tyde på at klimaanlegget er underdimensjonere og ikke kult hjemme riktig. Dette er vanligvis ikke problemet med sentral luften, men hvis systemet var ettermonteres til huset, det kan være en grunn. Det kan også være en indikator som forskjellen i utendørs og innendørs temperatur er bare altfor stor for klimaanlegg avkjøles.

•Feel luftstrømmen fra aircondition åpninger. Hvis luftstrømmen er svak, ventilator viften kan være sviktende eller kanaler kan bli blokkert. Andre mulige forklaringer være skadet kanaler eller behov for å bytte din air condition fra vinteren til sommeren innstilling. Hvis luftstrømmen er fint og kaldt, kan så problemet være dårlig isolasjon i hjemmet.

•Fjern noen varme registre. Hvis du ser støv, er det en indikasjon på at ledningskanalene sannsynligvis må renses. Selv om det ikke er problemet, hjelper skikkelig rengjøring klimaanlegget kjører mer effektivt.

•Skjære makt til å klimaanlegget. Du må sjekke din breaker panel og vende bytte som styrer sentral luften til av-stilling.

•Clear rusk fra inni og rundt utendørs kondensatoren. Sentral aircondition trekker luft i fra utsiden med fans i kompressoren. Det er også enkelt for blader og små greiner festes til kompressoren. Mens de vanligvis får i kompressoren, kan de blokkere den. Du må fjerne beskyttende grillen og fjern rusk fikk inn. Bruk en myk børste og rent av viftebladene.

•Vri kraft igjen og tilbakestille klimaanlegget. La systemet en stund og se om det er noen endring. Hvis ikke, vil du sannsynligvis trenger å få en profesjonell å komme til ditt hus og se på systemet.