Hvordan sjekke PTO ledningene på en ridetur gressklipper med et Multimeter

July 24

En ridetur gressklipper bruker en elektrisk clutch kalt en PTO ("slå ta av") til makten reimtrekk som roterer knivbladene. En PTO som er ikke lenger koblet til batteriet fungerer ikke og bladene vil opphøre roterende. Du kan sjekke om PTO mottar elektrisk energi ved å bruke et multimeter. Eter kan skaffes fra en jernvarehandel eller hobby butikk og krever ikke noen opplæring for å drive. Maskinvare verktøy vil være behov - noen må leid eller kjøpt som de ikke er felles for de fleste husholdninger.

Instruksjoner

•Skyv ridetur gressklipper på flatt underlag, for eksempel oppkjørselen hjemme. Sette på parkering pause. Hvis tenningsnøkkelen i tenningen socket, fjerne den og plassere den i en baklomme.

•Skyv spaken på klipperen (kalt "dekk lever eller"Clutch"lever) hele veien fremover mot fronten av klipperen.

•Sett tuppen av en gullsmedens inn i hjørnet hullet i klipperen beltet på forsiden nederst rammen av klipperen. Vrikke spissen for å løsne våren pin inne hullet. Grep toppen av våren pin med en nål nebbtangen. Dra våren pin ut av hullet. Trekke baren ut av hullet i rammen. Trekk klipperen beltet som er på forsiden av klipperen av PTO clutch og sett den ned på bakken.

•Plasser knekt under frontprogram klipperen. Arbeide jack å heve klipperen. Sted en jack står under hver side av klipperen, foran hjulene. Senk jack slik at klipperen nå sitter på jack står.

•Fjern kontakt cap som er på den ene siden av PTO clutch med fingrene. Plasser koblingens i baklomme for sikkerhet.

•Drei ohm skala knotten på multimeter "1 X." Sted på slutten av positive (svart) ledelsen knyttet til måleren mot positiv (svart) merket kontakten vises nå som kontakten hetten er fjernet.

•Plasser slutten av andre ledelsen knyttet til meter mot bare metallramme av klipperen. Les målingen på skalaen. Hvis målingen ikke lese 3.7 ohm eller ikke registrerer hele, det er en kort i ledningene og klipperen må være profesjonelt betjent.

•Fjern multimeter fører fra klipperen. Sted kontakt hetten på igjen. Plass klipperen beltet tilbake på forsiden av PTO clutch. Plass baren tilbake i hullet i rammen. Sette våren pin. Jack opp klipperen. Fjerne jack står. Lavere klipperen til bakken og fjerne plugg. Dra spaken på toppen av klipperen et hakk eller to mot deg.

Tips og advarsler

  • Holde barn og kjæledyr fra ridetur gressklipper når du arbeider på den.