Hvordan sjekke innkommende vanntrykk

November 16

Hvordan sjekke innkommende vanntrykk

Vanntrykk måles i psi eller pounds per kvadrattomme. Den gjennomsnittlige husholdningen vanntrykk bør ideelt settes mellom 50 til 75 psi. Det er viktig å vite det gjeldende vanntrykket for din husholdning, i tilfelle du ønsker å installere et sprinkleranlegg, en vann Tøymykneren, omvendt osmose system eller andre typer spesialitet systemet på eiendommen. For å måle psi, må du ha en tappevann manometer hendig.

Instruksjoner

•Disable vannforsyningen til alt i husholdningen som bruker vann, som vasker, toaletter og vann slanger. Kontroller at hver fasett i ditt hjem er slått av å sikre at du får et nøyaktig lesende.

•Sett tappevann trykkmåleren til en hageslange bib eller vaskemaskin tappekran. Gjengede trykker du knytte måleren til finnes på bakkenivå hjemme.

•Slowly slå på kranen. Når måle pekeren helt stanser bilen, ta note av lesing. Fjern måleren og slå alle vannforsyninger igjen. Hvis psi lesing fra måleren var mindre enn 50 til 75, kan det være problemer. Hvis dette er tilfelle, bør en rørlegger kontaktes.