Hvordan sjekke et Rheem Defrost styret

November 25

Avriming brettet på Rheem varmepumpe kan utvikle is på det gjennom vinteren. Hvis du finner at avriming styret har mye is på det, kan du løse problemet selv. Den vanligste grunnen til at varmepumper fryse opp skyldes tette filtrere tilbake inne i hjemmet. Du trenger ikke å være en HVAC-tekniker for å få varmepumpe å avrime. Du kan gjøre det selv med litt stresset og minimal kunnskap om emnet.

Instruksjoner

•Fjern panelet fra din hjem air tilbake. Du må kanskje en skrutrekker til å låse opp panelet. Når åpnet, bør du ha tilgang til luftfilteret.

•Trekk luften filtrere ut av avkastningen og inspisere den for støv. Hvis filteret har en minimal mengde støv, filteret er greit og ikke trenger sannsynligvis å byttes.

•Bytt filteret hvis det er tungt belagt med støv. Hvis du ikke erstatte filteret umiddelbart, bruke en støvsuger fjerne fra støvet som mulig. Erstatte filteret når du har en sjanse.

•Determine hvis været er årsaken til din defrost å ikke arbeide. Regn og høy luftfuktighet vil føre varmepumpen fryse opp. Slå av ovnen på termostat tillate tørt ut over natten før du slår den på.

•Fyll en bøtte med varmt vann fra vasken og gå til avriming panel på baksiden av varmepumpe. Hell varmt vann på isen smelter den. Selv om varmepumpen kan fryse igjen, vil dette gi deg en sjanse til å varme huset midlertidig.

•Anrop en sertifisert HVAC-tekniker for å ta en titt på varmepumpe hvis disse løsningene ikke fungerer for deg. De vil kunne ordentlig diagnostisere enheten og gjøre en passende reparasjon.