Hvordan sjekke bakken ledningen for en gjeldende

April 27

Hvordan sjekke bakken ledningen for en gjeldende

Det finnes to typer jordledninger: en husholdning AC, eller vekselstrøm, og en bil-type DC eller likestrøm. Husholdningenes bakken ledningen, når du arbeider riktig, bør ikke bære noen gjeldende på alle. En DC bakken ledningen i en bil-type krets, men alltid referert til som en 12-volts krets, vil faktisk bære 12.6 volt strøm å fullføre kretsen på en bil-type ledninger system. Dette systemet kan være i en bil, motorsykkel eller lastebil.

Instruksjoner

•Still din multimeter lese 120 volt AC å teste en husholdning bakken wire. Du skal bruke det som en ammeter måle spenning mellom to punkter.

•Lokk med strømbryteren til "off" posisjon på bakken ledning kretsen du ønsker å teste.

•Skru bakken ledningen med din skrutrekker fra elektrisk jord innlegg. Trekke kabelen fra innlegget og la slutten skal være tilgjengelig.

•Lokk med strømbryteren for dette bestemte kretsen til "på" posisjon.

•Berørings en sonde av multimeter til bakken ledningen og berøring en sonde i bakken wire elektrisk innlegget. Fordi din multimeter fungerer nå en en ammeter, det registrerer alle strøm som flyter mellom innlegget og ledningen. En riktig jordet wire viser null spenning.

•For å teste DC krets jording, fjerne den fra enheten som er koblet til, for eksempel på radio, varmer fan eller sigarettenner. Sett din multimeter til 20 volt DC. Touch en sonde på slutten av bakken ledningen og andre sonden til apparatet elektrisk innlegget. Sjekk spenning lesing. Det bør være null. Noe mer enn det betyr at du har en brutt wire, som vil lese 12.6 volt, eller kortsluttet jording, som vil lese hvor som helst mellom 12.6 og 0.