Hvordan sikre en løs topp Cap på bobil lister

August 6

Hvis topp hetten på din mobile hjem lister løsner, må den være sikret. Den øverste er den øverste delen av lister som gir en ren, ferdig utseende. Lister forhindrer dyr og andre uønskede gjester fra får under mobile hjem. Hvis topp hetten kommer løs, kan det skape et stort nok tid til hvilke critters kan gjennomgå. Beskytte din bobil og holde seg fin ved å sikre løs deler av topp caps med spiker.

Instruksjoner

•Kontroller delen Løs topp cap. Se etter noen tårer eller pauser i den lister. Hvis den lister er skadet, kan du erstatte den med en ny seksjon. Hvis topp hetten er løs, men ikke skadet, trenger du ikke å erstatte den.

•Plasser øverste dekselet tilbake på plass. Riktig installasjon krever hver stykke av lister for å overlappe neste. Hvis fotlistene er installert på en slik måte, plasser øverste hetten slik at den overlapper delen av.

•Plasser en spiker nær slutten av delen Løs topp cap. Hold spikeren med én hånd, holder toppen hetten tett presset mot mobile hjem.

•Pound spikeren på plass med en hammer. Treffer ikke spikeren for hardt eller du kan kjøre det for langt inn i mobile hjem og skade lister med hammeren.