Hvordan sikre en bakken stige øverst

December 16

En høy stige er et nyttig verktøy for å klatre opp på siden av en vegg å nå et tak. Sikre toppen av stigen til taket slik at det er ingen sjanse av stigen lurching sidelengs eller falle fra gulvet. Noen maskinvare forsyninger og noen felles husholdning verktøy vil være nødvendig.

Instruksjoner

•Sett tak koble til toppen av stigen. Vinkel på stigen mot veggen slik at den øverste enden butts opp mot kanten av taket. Kjør slutten av et tau gjennom hullet i taket kroken og knuten det. Kjør tauet over taket til et objekt, for eksempel en ventil eller klimaanlegg. Vikle bardunen i nærheten objektet og knuten det.

•Plasser stigen mot veggen slik at slutten går høyere enn kanten av taket. Klatre opp stigen på taket. Montere en klemme til kanten av taket med tre skruer bruker en elektrisk skrutrekker. Plass en av sidene av stigen mot den åpne enden av klemme braketten. Lukk klemmer rundt på siden av stigen. Stramme skruene på klemmen braketten å sikre klemmen med elektrisk skrutrekker. Plasser en klemme braketten på kanten av taket, selv med den andre siden av stigen, og gjenta dette nettopp fullført.

•Hold stigen stabilisator vannrett. Sted i stigen stabilisator mot de to sidene av stigen, om en fot fra toppen. Sikker stigen stabilisator til de to sidene av stigen med de inkludert klemmer, metall skruer og en stjerneskrutrekker. Plass stigen mot veggen slik at stigen stabilisator er like under takets edge.