Hvordan sikre en aluminium vindustype til aluminiumsramme

July 10

Hvordan sikre en aluminium vindustype til aluminiumsramme

Aluminium vindu skjermene er en lett og kostnadseffektiv alternativ til tyngre tre og metall vindu skjermene. Denne typen skjermer lar deg åpne windows å la kule breezes samtidig som du holder ut flyr bugs og andre crawlies. Ett problem med aluminium skjermene, er imidlertid at fordi de er så lett, noen ganger de trenger å være festet på plass. Sikre en aluminium vinduet skjermen aluminiumsramme er mulig med bruk av noen husholdning verktøy og noen skruer.

Instruksjoner

•Kontroller at aluminium bilderammen der du er passende skjermen er ren og fri for rusk. Dette vil sikre trangt. Hvis skjermbildet aluminium er i rammen, fjerne den. Lukk vinduet fra innsiden og slangen ned rammen med en hage slangen og sprøyta. Fjerne kvister, løv eller rusk med pensel.

•Sett aluminium skjermen inn i rammen. Lage et merke på utsiden av rammen der skjermen slutter og ca 6 inches opp fra bunnen av rammen.

•Sett litt i slutten av øvelsen. Lage et lite hull, akkurat stor nok til å sette inn slutten av skruen.

•Gjenta trinn 2 og 3 for hver av de fire hjørnene på skjermen, gjør merke 6 inches fra bunnen eller toppen av skjermen, som om nødvendig.

•Plasser skjermen i vinduet. Holder det med én hånd eller har en hjelper hold det for deg.

•Sett en skrue til et hull i rammen. Skru med skrutrekkeren til den sitter i rammen og holder skjermen på plass. Gjenta denne prosessen for andre hullene.