Hvordan sikre betong parkering blokker

May 27

Hvordan sikre betong parkering blokker

Betong parkering blokker er ment å markere hvor en bilfører kan parkere og å hindre dem fra å kjøre fremover til en struktur som en vegg eller et gjerde. Vanligvis er blokkene forankret til fortauet via stål armeringsstål satt ned gjennom sine ender. Dette er en metode kan du sikre en blokk på sted også, men hvis verktøyene er tilgjengelig, det er en annen måte å sikre at blokken forblir satt.

Instruksjoner

•Mark plasseringen av blokken av sporing omrisset av blokken på fortau med kritt. Mål innover fra hver ende av blokken ca 4 inches eller så og mark punkter for å skape en retningslinje for boring. Utstyre en elektrisk drill---du trenger en drill med et høyt dreiemoment vurdering--- og bore hull gjennom hvert punkt, helt gjennom blokk.

•Measure og mark skissere de samme målene du gjorde for blokken på bakken innenfor omkretsen av kritt. Bore to hull gjennom fortauet gjennom disse prikkene. Skyv parkering blokken på plass og matche opp hullene med hull i fortauet. Forsiktig hammer hvert stykke rebar ned gjennom hullene og i fortauet.

•Mix en liten pose med rask tørking sement som anvist på produktets emballasje hvis du velger å forgo bruker rebar. Spore en kritt kontur rundt blokken, flytte blokken og bruke en mur murskje for å måke litt sement innenfor omkretsen av kritt linjen.

•Glatt sement før det er omtrent 1/2-tommers tykke. Plassere parkering blokken over kritt linje og trykk ned blokkens øverst; Dette nivå blokken på plass og presse overflødig sement fra under. Skrap overskytende bort med sparkel.