Hvordan sette Vinyl fliser på betong

July 28

Installere vinyl fliser over betong krever litt forberedelse før jobben er begynt. Gulvet må være tørr nok for limet å bånd til overflaten og holde vinyl på plass. Det finnes tester for å sikre at gulvet er tørr og klar til å akseptere fliser. Når fullført, ligner flis installasjonen legging en vanlig vinyl gulv. Det krever litt dyktighet for å fullføre denne oppgaven, så hvis du er ny å legge gulvet søke hjelp under prosjektet.

Instruksjoner

•Pry hovedkort lister av veggen ved å sette en snuse bar mellom baseboards og vegg og trekke snuse bar frem.

•Rengjør hele gulvet etter behov. Fjerne skitt og debris ved å feie det med en sopelime. Tørk opp flekker eller smør med en klut eller håndkle. Kontroller at gulvet er rene og fri for støv før installasjonen.

•Test gulvet for fuktighet første. Skjær en firkant på vinyl arket som om en fot bred og lang med en vinyl flis så, bruke din vinyl flis lim til bunnen av arket med en sparkel eller lignende applikatoren, og angi flisen på en ren del av betong gulvet. Vente tre dager og prøve å fjerne flisen av peeling det opp fra gulvet. Hvis du kan fjerne den tørke gulvet ved å installere en avfukteren i rommet. Etter tre dager, prøv å lime en annen fliser på gulvet. Gulvet er klar når flisen ikke vil flasse opp fra betongen.

•Start i enden av gulvet. Bruke lim på baksiden av en brikke og flis på gulvet så slutten er flush mot veggen.

•Skjære ruten for å passe flush mot veggen når du når slutten av raden med en vinyl flis kutte så.

•Arbeid over gulvet fastsetter sammenhengende rader med fliser på denne måten. Trykk flisene hardt mot betongen til å sikre ordentlig bånd om nødvendig og fortsette å trykke dem på plass de tørr, etter behov.

•Skjære brikkene til å passe mot enden av veggen ved å måle avstanden til veggen fra den forrige flisen, når nest siste. Installere siste flisene i siste som de første radene.

•Tillat brikkene til å tørke før gå på dem. Sjekk din selvklebende etikett for riktig tørr ganger og om nødvendig, definere en fan i rommet, og slå den på for å hjelpe aerate og tørr rommet.

Tips og advarsler

  • Hvis gulvet ikke er nivå eller flat, flyt et lag av betong utjevning sammensatte på gulvet med store murskje. Hvis det er skade på gulvet, reparere dette før du installerer flisen ved å bruke en konkret lapp med en mindre flat murskje, og ett døgn tørking tid før installasjonen.