Hvordan sette stein betong

August 30

Angi steiner betong kan gi en vanlig betong patio et nytt utseende. Et ekstra pluss til en stein-la uteplass er at steinene er mindre sannsynlig å bli glatt når våt, i motsetning til vanlig betong. Vær oppmerksom på at dette prosjektet vil ta nesten en uke. Har hjelp fra en venn eller et familiemedlem kan absolutt gjøre det enklere.

Instruksjoner

Hvordan sette stein betong

•Lay biter av trelast rundt konkrete området hvor du ønsker å angi steinen. Bruker en hammer, Kjør tre eller metall påler i bakken med like intervaller (ca 12 tommer) på utsiden av trelast å holde trelast jevn. Bruke en hammer og spiker, koble endene av de tilstøtende trelast å holde dem fra å gli fra hverandre.

•Få en last av stein som er nær samme tykkelse. Tykkeste steinen vil være det å sette inn i betongen først som det bestemmer tykkelsen på laget av betong for følgende steinene.

•For å forberede din betongblanding, må en bøtte. Bland tre deler av sand til en del av betong. Tilsett vann til blandingen er ganske tykk. Du må kunne helle det ut av bøtte mens du arbeider i en smekk samtidig, men det må også være tynn nok til du trykker brikkene dine ned i den. Lage små grupper slik at blandingen ikke hardner før du kommer til å bruke den.

•Choosing et startpunkt å starte legging brikkene dine (det bør være nær kanten av betong området), lå steinene én etter én. Skissere konkrete området med steiner, trykke hver lett én eller to ganger for å sikre at det er innebygd i betong blandingen. Dette hell litt betongblanding der du vil legge steinen, og deretter sette den nøye. Toppen av steinene skal om 1/4-tommers lavere enn toppen av trelast barrieren.

•Continue til neste stein. Helle en liten mengde av betong blandingen, angi steinen og trykk det, forlate en avstand på omtrent 1/4-tomme mellom to steiner. Hvis noen betongblanding oser opp mellom steinene, tørk den bort med en gammel fille. Arbeid stein av stein til hele utenfor kanten av betong området er fullført.

•Tillat steinene langs kanten å sitte i 24 til 48 timer, slik at betongen blandingen kan bli svært vanskelig.

•Når grensen steiner er riktig angitt, fyll i området, arbeide fra den ene til den andre, slik at du ikke finner deg selv fast i midten. Husk å bruke en liten mengde av betong blandingen gangen og la et 1/4-tommers gap mellom hver stein. Noen betongblanding som kommer opp mellom steinene bør renses bort med en gammel fille.

•Når alle interne steinene er lagt, tillate dem å sette i 24 til 48 timer, slik at betongen blandingen kan bli veldig fast.

•Prepare grout blandingen i andre bøtte. Kombinere en del av sand til en del av betong med nok vann til å gjøre det flyter lett.

•For å forberede grout vesken bruk trimme om 1/8-tommers tipset posen, ved hjelp av saks. Dette vil aktivere forberedt grout å strømme fra posen i mellomrommet mellom steinene.

•Fyll grout bag ca 3/4 full av fugemasse blanding, og vri deretter toppen av posen slik at grout ikke kommer tilbake av toppen når du presser posen.

•Beginning på én side i ditt område, forsiktig presse grout posen mens du holder den over 1/4 tomme hullene mellom steinene, tillater grout å strømme inn og fylle plassen. Tørk bort eventuelle overskytende grout med en gammel fille før den begynner å stivne.

•Tillat grout mellom steinene å kurere i 24 til 48 timer før gå på steinene. Skyll området med en vannslange å fjerne alle rester etter tre dager.