Hvordan sette stål gjerdestolper

September 26

Hvordan sette stål gjerdestolper

Metoden for å angi stål gjerdet innlegg i bakken varierer, avhengig av type innlegget og formålet med gjerdet. Midlertidig stål innlegg som T-innlegg er tynne og lette, slik at du kan kjøre dem i bakken manuelt heller enn å grave en posthole. Permanent stålmaster som de brukte med stårtrådsgjerder har tykkere diameter og vanligvis ikke bli banket rett inn i bakken, så de forlange tamped grus og jord å holde dem på plass.

Instruksjoner

Permanent stål gjerdestolper

•Dig et hull i bakken på først post plassering med en clamshell posthole digger. Som regel bredden på posthole bør være tre til fire ganger diameteren på innlegget og hullet skal være dype nok til å inneholde 1/3 av postens høyde. For eksempel hvis du angir 2-tommers-diameter stål innlegg som måler 6 fot lang, så posthole bør være ca 6 til 8 inches bred og 2 fot dyp.

•Sprinkle 1 til 2 inches av løs grus i bunnen av innlegget hullet. Sett inn bunnen av stål gjerdestolpen i innlegget hullet. Stå innlegget oppreist og hvile et nivå på siden av posten for å bekrefte at innlegget er rett i hullet; skifte innlegget å rette det, om nødvendig. Har en hjelper holde innlegget på plass.

•Shovel 5 inches løs grus i hullet rundt omkretsen av stål innlegg. Tamp grus flatt rundt innlegget med tamping stang. Scoop 2 til 4 inches løs jord i hullet på grus; tamp jorda fast med tamping stangen. Gjenta vekslende lag av grus og jord til du har fylt hele hullet. Gjenta dette hele installasjonen forarbeide for hver av de resterende stål gjerdet innlegg.

Midlertidig stål gjerdestolper

•Trykk på bunnen av stål innlegg mot bakken på den første innlegg plasseringen. Sett en manuell innlegget driver over toppen av innlegget og ta tak i driveren håndtakene for å trekke innlegget oppreist.

•Trykk driveren fast flere ganger på innlegget å presse innlegget flere inches i bakken. Kontroller at innlegget nivå og Juster den om nødvendig. Ta tak i innlegget driveren håndtakene fast og få sjåføren opp i luften.

•Trekk innlegget driveren ned fast å smelle toppen av driveren ned på toppen av innlegget. Gjenta denne bankende prosessen å kjøre stål innlegget 12 til 18 inches i bakken. Gjenta dette installasjon prosessen for hver gjenværende stål innlegget.

Tips og advarsler

  • Med grus og godt drenering jord i stedet for sement for permanent stålstenger minimerer lomme fekting utgifter og krever mindre arbeid, spesielt hvis du må flytte eller erstatte gjerdet senere.
  • Angi alle avkrok stålet innlegg først. Kjør et stykke av hyssing mellom hjørnet innlegg for å gi en guidekabel for Angi innlegg i en rett linje, som gjør ferdig gjerdet mer attraktivt.