Hvordan sette spenningen på en termostat

October 17

Termostater styre indre temperatur sensing når temperaturen synker over eller under egenskapsinnstillingen. Linje spenning Termostater er den vanligste typen. Denne typen termostaten er drevet av 120 eller 240 volt, med et to-tråds eller firetråds oppsett. En to-tråds linje spenning termostat har en høy og lav innstilling, mens en firetråds har både en av og høy innstilling. Angi spenning på en termostat, må justeringer gjøres til høye og lave faner.

Instruksjoner

•Consult termostaten brukerhåndboken for bestemte funksjoner og instruksjoner. Utformingsfunksjoner varierer mellom termostat modeller. Manuelt bør har detaljert informasjon om interiøret og ledningsnett design. Manuell må også angi hvilke interiør funksjoner må justeres for å endre innstillingene for høy og lav spenning. Eventuelt testing ledninger for spenning med en spenning meter kanskje behøves.

Slå av strømmen til oppvarming og kjøling enheten før du fortsetter. De fleste ovn enheter har en egen manuell av bryter. Bryteren av kan være merket med en kode som angir tiltenkt bruk. Grundig hjem inspektører etiketten bryteren av under en pre-salg inspeksjon. Hvis bryteren ikke er merket, ligner det en lysbryter som er koblet til den faktiske ovn.

•Fjern termostaten dekselet plate med en skrutrekker. Kontroller at alle skruer er satt til side for senere erstatning. Indre av termostaten, inkludert ledningsnett, ligner på diagrammene i manualen. Ledningene må allerede være koblet til termostaten terminaler. Hvis det er to ledninger, deretter opererer enheten ved bytte av den varme eller live ledninger. Hvis det finnes fire ledninger, deretter opererer enheten ved å slå på både live ledninger. Live spenningen er vanligvis 220 volt.

•Still høy spenning på termostaten ved å flytte interiør ringe til maksimum ønsket innfatning. Urskiven bør ha en høye stopp kategorien som kan justeres manuelt. Urskiven skal merkes med grad indikatorer. Høy spenning bestemmer hva temperatur termostaten slår ovnen av. For eksempel hvis termostaten er satt til 65 grader, vil ovnen kjøre til strukturen interiør når maksimalt 69 grader.

•Still lav spenning på termostaten ved å flytte interiør ringe til minimum ønsket innstilling. Hvis termostaten har fire ledninger, vil minste mulige innstilling være "Av". Hvis dial er flyttet til "Off", vil deretter ovnen ikke sparke i, uansett hvor kaldt interiør temperaturen blir. Lav Spenningsinnstillingen bestemmer hva temperatur termostaten slår ovnen på. For eksempel hvis termostaten er satt til 65 grader, kommer ovnen ikke på før romtemperaturen synker til 61 grader.