Hvordan sette Rail innlegg på gamle betong

July 30

Betong kan være farlige bakken i regn og snø, så installere håndtak er en god idé. Gjestene kan forstå skinnen når bakken er glatt fra vann eller fallende løv. Men gamle betong utgjør et problem når du installerer rekkverket. Hvis betongen allerede har strukturelle problemer på grunn av alder, kan kjøre tog bolter i det øke skaden. Ta vare på din betong før du begynner installasjonen og det vil spare deg en massiv hodepine nedover veien.

Instruksjoner

•Examine gamle betongen for sprekker og slitt ut områder. Betong med jettegryter er ikke ideelt for et gjerde, så grave ut jettegryter med hammer og meisel å danne en firkantet åpning og fylle den med betong. Glatt ut betong med en sparkel.

•Mark stedet for polet med en blyant. Plassere et metall gjerde innlegget base, som er en metall ermet som holder bunnen av stangen, over blyant merke.

•Drill hull gjennom skruehull nederst på foten. Bruk en mur litt på drill for å klippe gjennom konkrete.

•Stick foten av gjerdet innlegget i beste åpningen av metall base. Bore gjennom utpekte åpningene for bolter og inn i gjerdestolpen. Bruk en borekrone designet for gjerdet innlegget materialet.

•Fyll hullene i sement og jernbane post med gummi sement. Sett metall bolter av riktig størrelse gjennom hvert hull i metall basen. Skru ned bolter så de holder rail innlegget sikkert.