Hvordan sette opp tre dreiebenk verktøyet hvile

October 29

Hvordan sette opp tre dreiebenk verktøyet hvile

En dreiebenk spinner et stykke tre med høy hastighet som en håndholdt skjærende verktøy brukes til tre klippe og forme den. Verktøyet resten er stedet der du angi verktøyet mens tre er å snu. Gitt fart og kraft av å slå tre, er verktøyet resten avgjørende for å opprettholde kontroll over skjærende verktøy. Uten resten, ville verktøyet bare sparke tilbake da det kom i kontakt med spinning tre. Et godt verktøy resten må være sterk og helt stabil når treet er å snu.

Instruksjoner

•Monter tre blir de gjøre mellom headstock og tailstock. Disse er punktene som holder treet som det er å snu. Trykk en ende av tre i headstock poenget. Flytte tailstock langs dreiebenk skinnene til tailstock punktet presser i den andre enden av tre. Stram spaken på tailstock.

•Gå verktøyet hvile nær tre. Verktøyet resten justeres loddrett og sidelengs, og det kan gjøres i forskjellige vinkler. For enkel spindel snu, gjøre kanten av verktøyet resten parallelt med tre. Dermed kan du kjøre verktøyet langs kanten av verktøyet resten og kutt langs hele treet.

•Start tre, som er firkantet, for hånd for å se hvor nær fire hjørnene er verktøyet resten. Tre viser, kommer hjørnene i kontakt med verktøyet resten hvis det er plassert for nær til tre.

•Stram turnscrews på verktøyet hvile når du har det så nær skogen som mulig uten å treffe noen av de fire hjørnene.

•Vri på dreiebenk og fjerne hjørner av tre ved hjelp av en grov, tunge snu huljern. Treet vil spinne ned foran verktøyet resten. Som du tar med skjærende verktøy i kontakt med tre, vil denne handlingen fjerne spon fra tre. Kjøre verktøyet opp og ned verktøyet resten til hele overflaten av tre. Som du redusere overflaten av tre, vil avstanden mellom tre og verktøyet bli større.

•Vri dreiebenk av og flytte verktøyet resten nærmere til tre. Som du kuttet bort hjørnene av tre, vil du kunne flytte verktøyet resten nærmere. Når du har slått tre slik at det er helt sylindriske, sikre verktøyet være 1/2 tommers fra treet for siste snu.

Tips og advarsler

  • En tre dreiebenk kan også brukes til å klippe og forme større Trestykkene til objekter som boller. Verktøyet resten fungerer mye på samme måte, selv om når et større stykke tre som dette resten er også satt slik at den er vinkelrett på sengen av dreiebenk.