Hvordan sette opp jorden svømmebasseng filtre

May 9

Jorden filtre er et populært valg blant bassenget filtre av kiselgur (DE) pulver. DE pulveret feller og filtrerer ut små partikler raskt og effektivt. DE pool filtre er enkle å koble opp og når de blir skitten, er lett å feilfri av backwashing. Bruker noen riktig skritt, vil bassenget være utstyrt med et DE filter og klar til bruk.

Instruksjoner

Frakobles makt til bassenget pumpen ved å koble den elektriske ledningen eller slå av strømbryteren.

•Sett bakken bassenget filteret på nivå i et sted mellom bassenget pumpen og bassenget er tilbakeslagsventil. Bassenget er tilbakeslagsventil er på sideveggen av bassenget. Bruk slagg blokker og en utjevning verktøyet for å opprette en nivå spot, hvis nødvendig.

•Koble en slange fra basseng pumpe stikkontakt ventilen til filterets inntak ventil. Ventilene på hver enhet er merket, men hvis du er usikker på hvilken ventilen er riktig ventilen, se brukerhåndboken. Noen nyere modell pumper har en kontakt som skruene på bassenget filterets inntak ventil. Hvis pumpe er utstyrt med koblingen, kan du bruke en stor fastnøkkel i stedet for en pool slangen for å stramme pumpen til filteret.

•Bruk et stykke bassenget slange koble bassenget filteret til bassenget tilbake ventil. Sikre en slange klemme på hver ende for å sikre slangen er sikre. Bruk en skrutrekker til å stramme slangeklemmer.

•Fyll bassenget med vann og legge de nødvendige kjemikaliene. Legge til kiselgur pulveret i filteret. Hvor mye DE varierer avhengig av bassenget; Se boksen av DE for nøyaktig beløp. Koble bassenget pumpen tilbake, prime pumpen per brukerhåndboken og aktivere systemet.