Hvordan sette opp innendørs Metal metallhalid lys for voksende

July 31

Hvordan sette opp innendørs Metal metallhalid lys for voksende

Mange typer lys kan brukes for voksende planter innendørs. Lysrør gi tilstrekkelig lys for små planter og planter, men når plantene vokser større en kraftigere lys er nødvendig. Metall metallhalid lys gir en intens lysspekteret ligner solstrålene. Siden metallhalid lys er så kraftig, kreves færre Strømforsyningslampen planter.

Instruksjoner

•Determine effekten på lyspæren å kjøpe for lys. Effekten er basert på størrelsen på feltet vokse og om det finnes noen ekstra sollys. Ressurser-delen inneholder en kobling for å beregne behov pære effekten.

•Bruk lys produsentens instruksjoner for å legge lys til en hylle, bord eller tak over plantene. De fleste metallhalid lys knyttes ved å sette inn gjennom bunnen med en skrutrekker.

•Hold minst 1 fot mellom lys og toppen av planter. Nærmere, og lyset vil brenne anlegget bladene.

•Plasser et termometer rett ved planter og under lys. Temperaturen regelmessig slik at lyset ikke er for varmt. Hvis temperaturen går over 90 grader F, endre til en lavere wattstyrke pære eller plassere plantene lenger bort fra lyset.

•Installer tilstrekkelig ventilasjon. Hvis Øk plassen er små, for eksempel vokse skapet eller liten skur, Installer en Baderom avtrekksvifte i rommet for tilstrekkelig ventilasjon. Dette hindrer at temperaturen stiger for høyt. Hvis lysene er installert i et åpent rom, er ventilasjon ikke nødvendig.

•Plugg lyset i en vanlig lampetimetelleren og sett inn timeren i en elektrisk stikkontakt. Sette stopuret å kjøre lysene i seks timer om dagen.