Hvordan sette opp hjem sikkerhet

June 28

Beskytt eiendommen og familien mot inntrengere og tyver ved å sette opp et hjem sikkerhetssystem. De fleste hjemme-sikkerhet systemer kontakte umiddelbart politiet. Trinnvis installasjon kan være vanskelig, så sørg for å lese instruksjonene på systemet du kjøpte.

Instruksjoner

•Kontroller din hjem og se hvilke deler av det må sikkerhet. De viktigste områdene av huset er dører og Vinduer. Velg et kontrollrom hvor du får alle alarmer i ditt hjem. Konfigurere den ved å følge instruksjonene som fulgte med produktet. Hvis du har et trådløst alarmsystem, plassere Alarmens komponenter innenfor de viktigste sensorer. Hvis du har et kablet system, sette ledningene i områder der de kan bli sett; Du kan bruke en elektrisk tape av samme farge som veggene. Wire alarm til stedene du har valgt. Hvis du vil være ledningsnett større områder av huset, som en gang, installere bevegelsesdetektorer. Hvis du har en innkjørsel alarm, sette det der det kan oppdage en bil som nærmer seg.

•Kople alarmer til dørene i den nedre delen av ditt hjem ved å bore hull for komponentene. Det er to komponenter, magneten og sensoren. Fest magneten til dør rammen på toppen eller siden der døren åpnes. Fest stykket sensor i døren selv. Disse to delene skal justeres for å tillate dem å berøre hverandre når du lukker døren. Vanligvis er det fire hull å skru i magneten. Se på baksiden av magneten og bestemme hvor stor hullene skal. Husk at magneten og sensoren bør låse sammen når vinduet eller døren er lukket. Hvis dette er åpnet av en inntrenger, vil bevegelsen av døren eller vinduet fra magneten utløse alarmen.

•Plasser bevegelsesdetektorer i de største delene av huset. Pposition dem i hjørnene til å dekke et helt område. Kontroller at de er i den øverste delen av rommet for å øke området. Plassert høyt oppe i hjørnet også gjør det vanskeligere for tyver og inntrengere å oppdage dem.. Plass alarmene i områder der du tror alle som ønsker å gå inn i huset måtte passere. Dette kan være i din bakgård og oppkjørselen. Kontroller at alarmer er også plassert i entryways og trapper. Alarmer er vanligvis plassert på gulvet, så gjelder elektriske tape for å holde dem på plass og deretter dekke med teppe. Alarmen utløser når en inntrenger går på komponentene. Du kan også sette bevegelsesdetektorer i disse områdene. Montere dem på et sted der tyven eller eventuell inntrenger ikke kan nå dem.

•Lære hvordan hjem sikkerhetssystemet fungerer. Du bør ha aktivering og deaktivering. Alle medlemmer av familien bør ha disse lagrede.