Hvordan sette opp frittstående kolonner på en terrasse

September 10

Terrasser er en favoritt sted å underholde gjestene, nyte familie eller bare for å sitte med en god bok og lese. Med utendørs møbler, planter og din egen personlige detaljer, kan terrasser være en av de mest attraktive, tiltalende områder av ditt hjem. Dekorere og tilpasse disse favoritt henge ut områder er begrenset bare av budsjetter og fantasi. En av de mer populære dekorasjon tilbehør er frittstående kolonner. De kan innredet selv eller brukt som støtte kolonner for tak som vil gi mer skyggen. De brukes ofte til å støtte Pergola.

Instruksjoner

Hvordan sette opp frittstående kolonner på en gårdsplass

•Locate og måle kolonnene langt nok unna overheng (takskjegget) for å fjerne det uten å komme i kontakt med selve huset. Legg til minst 8 inches eller mer til overheng bredde målingen, hvis du vil finne kolonnene nær, men ikke mot, overheng hus. Kjør påler merke og finne disse avstandene fra overheng.

•Measure av og merke på terrassen seg plasseringene for de andre kolonnene. Kjøre innsats utenfor hvert sted der du planlegger å oppføre kolonnene. Holde steder justert ved å binde bygging ledningen til innsatsen. Tillat 8 til 12 fot mellom kolonnene, avhengig av hvor du skal plassere dem.

Sørg for at du holde kolonnene riktig justert til huset. Kontroller justeringen til huset ved å måle fra overheng til den første kolonne plasseringen. Registrere denne og merker den andre kolonne plasseringen nærmeste huset for å matche den.

•Fjern patio rydder steiner hvor du vil installere de frittstående kolonnene. Sett dem til side til å klippe og reinstallert en gang kolonnene er på plass. Leie en auger eller innlegg hull digger og grave hull kolonnen footings. Grave hvert hull minst 24 inches dyp og 12 inches bredt. Hale skitt fra hullet bort i et hjul gravhaug

•Sett 12-tommers rør inn i hullene. Stå 8-fots 4 av 4s hullene rør. Støpe rask rundt 4 av 4s å fylle hullet. Bruk en nivå at 4 av 4s er rett. Tillat rask-settet å stivne og fast innstilt innlegg. Så de 8-fots 4 ved 4s til 48 - tommers høyder.

•Hold kolonnene justert og forhold til høyden på huset overheng. Takle en området stang eller historien stang til fascia styret overheng hus. Bruk dette nettstedet pole som referanse punkt å merke og trim kolonnene. Mål ned 12 inches fra toppen av fascia styret å få cut-off høyden av kolonnene.

•Start hul kolonnene opp ned og passe dem over de 4 av 4. Bruk en kombinasjon square og målingen tatt fra fascia styret til å merke kolonnene alle veien for trimmer. Trekke dem av innlegg etter merke dem og så dem til lengde med en gigg så.

•Thicken 4 av 4s med 1 av 4s naglet til dem. Bore tre hull i hver kolonne på 6 til 8 inches fra bunnen og på 28 inches fra bunnen. Også bore fire likt mellomrom hull 1 1/2 inches fra topper og bunner kolonnene. Cap kolonnene over innlegg og skru dem til tykkere innlegg, bruke ditt nivå for å sikre de bli nivå.

•Slip baser over toppen av kolonnene og legge dem. Installere hovedstedene i øvre del av kolonnene. Bore 3/4-tommers hull i toppen av kolonnene. 6-tommers lang, 1/2-tommers PVC rør med 90-graders albuene inn hull til lufthull kolonnene.

Tips og advarsler

  • Bruk minst 12 fot mellom alle fire kolonner hvis du vil legge en kuppel eller andre topp senere.
  • Bruk vernebriller og Vær spesielt forsiktig når du arbeider med motorsager.