Hvordan sette opp et trådløst kamera for å se hjemmet mitt mens jeg er borte

November 2

Hvordan sette opp et trådløst kamera for å se hjemmet mitt mens jeg er borte

Installere et trådløst videokamera i hjemmet er en måte å holde orden på hva som skjer i du hus mens du er borte. Mange foreldre bruk trådløs video cams sjekke hvordan nannies oppfører seg med barna eller sjekke barna selv, mens andre bruk video cams registrere ansiktene til tyver – bør alle gå inn i huset.

Det er viktig å installere en vevkam hvor det ikke finnes, men også der det kan ta opp så mye av hjemmet som mulig.

Instruksjoner

Instruksjoner og Tips

•Decide på utstyret. De tre viktigste komponentene i et trådløst sikkerhetssystem er kameraet, senderen og mottakeren. Å finne ut hvilket kamera å kjøpe kan være vanskelig som det er uendelige muligheter og priser. Finne ut nøyaktig hva du vil fra kameraet og hvor mye du er villig til å betale.

Vurdere å kjøpe en digital videoopptaker (DVR). Du kan kjøpe som en komponent som står alene eller kjøpe et video-fangst kort å installere på en PC. Dette gjør datamaskinen din til en DVR.

•Monter kameraet. Se etter et sted som få mennesker vil tilbringe mye tid å se på, som peis mantel eller en bokhylle. Kontroller at webkameraet ikke ser ut av sted og skjule den så mye som mulig uten å forstyrre evnen til å registrere ditt hjem.

Også tror om hvilke områder du vil spille inn. Mange ønsker deres foran og bakdører som er registrert for å se opp for tyver mens andre foretrekker å spille inn i stuen. De som er bekymret for gjengivelsen av ektefelle eller signifikante andre kan du definere webcam i soverommet.

•Installer trådløse kamera mottakeren i datamaskinen. Dette krever installering av programvare og faktisk koble en separat mottaker komponent. På dette punktet, skal webcam selv og PC kunne kommunisere med hverandre.

Ofte enkelte kameraer krever ulike installasjonstrinnene, avhengig av programvaren som følger med overvåking pakken. Følg produsentens instruksjoner for installasjon av datamaskinen.