Hvordan sette opp et enkelt sett svømmebasseng

October 5

Hvordan sette opp et enkelt sett svømmebasseng

Lett sette bassengene er treffende heter, fordi sammenlignet med andre over bakken bassenger, sette dem opp er virkelig lett. Bassengene bruk en oppblåst topp-ring for å holde vannet og bassenget stående fot. Lett sette bassenger varierer i størrelse fra 8 fot til 18 fot i diameter. Du kan installere et filter for å gi bassenget mer varighet, men du kan fortsatt tom din lett angi og flytte den med letthet.

Instruksjoner

Finne en plan overflate som å sette opp bassenget. Fjerne alle kvister, røtter, steiner og skarpe gjenstander fra området. Hvor bør også være innen rekkevidde din hageslange.

•Spread ut bakken klut over området der bassenget vil gå. Trykk ned på duken å sørge for at det finnes ingen skarpe objekter under den.

•Unroll bassenget på duken. Spredt ut sidene av bassenget, gjør bunnen av bassenget så glatt som mulig. Hvis du installerer et filter, plasser filteret hull slik at de står overfor området hvor du vil plassere filteret.

•Plugg en luften pumpe i klar plast luftventilen på mørk blå øverste ringen. Fylle ringen med luft, men ikke helt som luften vil utvide på varme dager. Fjerne pumpen og lukke ventilen på den øverste ringen.

•Climb i lett sette bassenget med din skoene. Gå rundt innsiden av bassenget, holder opp topp-ring som du trykker veggene i bassenget utenfor topp ringen. Sjekk hvit bunnpluggen sørge for at det er stengt og lokket er sikret på utsiden.

•Plugg filter koblingen hull med svart topp-lue pluggene som følger med bassenget. Hvis bassenget er over 18 fot i diameter, må du angi filteret før du fyller bassenget. Følg instruksjonene som følger med filteret for å sette det opp. Se avsnittet ressurser for et filter bruksanvisningen.

•Legg tomme vann til bunnen av din lett angi bassenget. Gå langs innsiden av bassenget igjen, holder opp topp ringen og skyve sidene av bassenget utenfor topp ringen. Glatt ut noen rynker i bunnen av bassenget.

•Fyll bassenget med vann å like nedenfor den øverste ringen.