Hvordan sette opp en stige på siden av et hus Paint

July 23

Hvordan sette opp en stige på siden av et hus Paint

Hvis du vil sette opp en stige på siden av huset slik at du kan male ditt hjem eksteriør, deretter må du følger riktig sikkerhetsinstruksjonene slik at stigen ikke faller og at du ikke skade deg selv. Be en venn om hjelp å komme i gang eller å holde bunnen av stigen stødig mens du arbeider.

Instruksjoner

•Fjern rusk, verktøy og andre elementer fra stigen. Ikke plass en presenning eller noe annet under stigen.

•Level bakken med en spade i området der du vil plassere stigen. Du kan også kjøpe en stige med stigen levelers, som er plassert på bunnen av stigen og bidra til å gi den stige like fot. Hvis bakken er myk eller gress, snu stigen levelers slik at spiky endene synke ned i bakken. Bruk flate siden av stigen levelers når bakken er hard og tørr.

•Plasser stigen mot siden av huset slik at avstanden fra stigen er base ved siden av huset er 1/4 av den høyden på stigen når den hviler normalt. Bruk målebånd registrere på stigen høyde. Plasser stigen følgelig som bør ende opp med å lage en 75-graders vinkel, ifølge dette gamle hus. Kontroller delen fly i stigen, som er delen av stigen som beveger seg oppover, ansikter fra siden av huset.

Sette inn en stige stabilisator rundt vinduer. Sted stigen kontaktene på baksiden av en Type jeg eller IA stiger ved å henge dem på to trinnene av stigen.

Tips og advarsler

  • Unngå å plassere stigen for nær kanten av huset hvor ene kan skyve bort.