Hvordan sette opp en Security lyser nettverk

April 3

Hvordan sette opp en Security lyser nettverk

Sette opp en lys nettverk eller system krever god planlegging å gjøre det effektivt. Arbeidet fysisk installere en kan være lett når det finnes eksisterende lysarmaturer utendørs. Med en etablert sikkerhet lys nettverk, kan aktivert lysene avskrekke inntrengere og beskytte din eiendom og menneskene i det. Selv har en sikkerheten lys dekker fronten av ditt hjem kan være en verdifull avskrekkende til kriminelle.

Instruksjoner

•Research maskinvare, som det er mange typer forslag-aktivert sikkerhet belysning tilgjengelig. Det finnes typer som ser tydelig, med sensoren stikker ut i vanlig visning. For disse typer, sikre at lysene er plassert høyt slik at det vil være vanskelig for en innbruddstyv eller noen uvedkommende å tukle med dem.. Hvis dette ikke er mulig, kjøpe sikkerhet lys med bevegelsesdetektorer som er skjult.

•Tie hørbare alarmer sikkerhet lys nettverket. Markedet er innholdsrik alarmenheter som er enkel å installere. En type lydalarm bare skruer inn en lyspære kontakt. Hvis du har en bevegelsesdetektor for to lamper, kan en socket brukes til belysning og den andre for det hørbare alarmen. Andre enheter kan aktivere en kabelbasert eller trådløs ekstern modul inne i huset ditt. Så når bevegelsesdetektoren aktiveres utenfor, kan du bli varslet i.

•Beskytter entryways. De viktigste stedene å overvåke er oppføringer og utganger, flekker som inntrengere utnytte enkel tilgang i hjemmet ditt. Lysarmaturer rundt entryways er vanligvis lav og tilgjengelig for enkel endring av lyspærer. En motion-aktivert utendørs lys med skjulte bevegelsesdetektorer anbefales i denne situasjonen.

•Defend til innkjørsler, garasje og carport. Rundt disse områdene kan hindre fremmede trekke opp til din eiendom med sine kjøretøy og gjør det mindre sannsynlig å bli overrasket noen gjemmer seg i mørket når du avslutter bilen. Eksisterende belysning for oppkjørselen eller garasjen kan brukes for å installere belysning.

•Look etter bakgården. Prowlers kan prøve å snike seg på baksiden av eiendommen, så legge motion-aktivert lys å dekke områder fører til din tilbake entryways vil øke beskyttelsen. Hvis du har en stor bakgård, gir en sikkerhet lys network dekker stier fører til dører ekstra beskyttelse. Ikke overse å ha din sikkerhet lyssystem spot eller teppe områder, for eksempel busker eller bak skur, der stalkers kan skjule seg.

•Dekk sidene av eiendommen. Hvis den enkleste måten å komme til bakgården er fra begge sider og front bevegelsessensorer kan ikke nå disse banene, vurdere å legge sikkerhet lys der. Det er sannsynlig at ingen lysarmaturer finnes på sidene, så bruk den nærmeste innslag tilgjengelig for venstre og høyre side av ditt hjem. Ellers Installer elektrisk lysarmaturer. Hvis du ikke eller ikke vet hvordan du gjør dette, har en elektriker installere lysarmaturer der du trenger dem.. Forklar hva du prøver å gjøre slik at entreprenøren kan tilby ideer for beste belysning plassering.

•Consider dine naboer. Før du installerer noen sikkerhet belysning, avgjøre om nettverket vil gi ut en falsk alarm når biler passere eller fotgjengere gå av. Du kan forstyrre naboene Hvis sikkerhet belysning nettverket aktiverer for lett. Dette kan løses ved å endre følsomheten på bevegelsessensor. Hvis du har vennlige naboer, kan du forklare hvordan systemet kan beskytte dem også. Ellers minimere dekningen rundt dine naboer eiendommen. Hvis du planlegger et sikkerhet lys nettverk med alarmer som høres, kan du vurdere å bruke en som produserer en hørbar støy i hjemmet ditt. Varslene vil ikke bry dine naboer.

•Test sikkerhet lys nettverket. Når det er mørkt ute, flytte rundt for å sikre at bevegelsesdetektorer plukke opp bevegelse og aktivere lys (og varsellyder hvis noen) på stikkordet. Motion sensor lys har innstillinger som justerer følsomheten til sensoren slik at ikke noe lite, som et kjæledyr, Aktiver lysene hele tiden. Du kan også angi hvor lenge du vil lysene til å bo når systemet er aktivert.