Hvordan sette opp en Polytape elektrisk gjerde

March 3

Hvordan sette opp en Polytape elektrisk gjerde

En form for bærbar elektrisk gjerde felles med hesteeiere, polytape består av en tape-formet, plast band med tynne ledninger det oppførsel elektrisiteten. Fordelene med polytape over tradisjonelle elektrisk gjerde wire inkluderer høyere sikt og enklere installasjon. Potensielle ulemper inkluderer økt motstand og økt sjanse for å utvikle en elektrisk kort. Polytape kommer i forskjellige bredder (vanligvis fra 1/2 til 2 inches), så sørg for at du kjøper isolatorer som tilsvarer i størrelse til diameteren på din polytape.

Instruksjoner

•Walk omkretsen av gjerdet, fjerne blokker, pinner og andre hindringer. Klippe ned en 3 - 4 fot bred stripe av gresset langs perimeteren gjerde. Bruk spraymaling merke hjørnene av gjerdet omkrets hjørnet stolpe plassering.

•Installer hjørne innlegg. Plasser nederst en stål T-post hardt mot den første spray hjørnet innlegg plassering og pund innlegget omtrent 18 inches i bakken med en post-driver. Gjenta denne prosessen for hver av de resterende hjørne poster.

•Wrap en klips plast T-post polytape isolator rundt hver av hjørnet T-innlegg ca 6 til 8 inches fra bakken. Tråden polytape gjennom disse isolatorer opprette bunnen ledningen i din polytape elektrisk gjerde. Dra polytape å gi en rette merking linje for plasseringspinnene linje.

•Pound stål T-innlegg i bakken langs ytterkanten av den pre streikerammet polytape stranden som linjen innleggene. Installere disse linjen innlegg på 12 til 18 inches dyp og plassere dem omtrent 25 fot fra hverandre. Sette en klips plast T-post polytape isolator på hver linje innlegg på samme høyde som den pre streikerammet polytape stranden. Slip den pre streikerammet polytape stranden gjennom linjen innlegg isolatorer og, om nødvendig, rykk båndet stram å sikre at det ikke synke mellom innlegg.

•Klemme et ekstra sett med isolatorer på hele settet med hjørne og linjen innlegg for hver ekstra ledning du elektriske gjerdet ha; to ledninger kan være nok for mindre arter, som griser, men du vil vanligvis 3-, 4- eller 5-strand gjerde for større dyr som hester og storfe. Som regel sett den beste stranden av polytape i skulder høyde på den største husdyr arten du vil skal inneholde i gjerdet; for eksempel hvis du planlegger å inneholde kyr som måler 40 tommer på skulderen, må den beste stranden av polytape til ca 40 tommer fra bakken.

•Thread en strand av polytape gjennom hvert nytt sett av isolatorer. Kuttet en stripe av isolert kabel lenge nok til mellom de to nederste trådene din polytape. Peel tilbake ender de siste 2 inches av isolasjon fra to kabelen. Vikle en ende av nakne kabelen sikkert rundt den nederste stranden av polytape; vikle den andre enden av nakne kabelen sikkert rundt den andre stranden av polytape. Gjenta denne prosessen med hvert sett med polytape ledninger til hver ledning er koblet til kabelen direkte over det med kabel.

•Kople din polytape gjerde å din gjerde energizer. Kuttet en stripe av isolert kabel lenge nok til å nå fra gjerdet energizer til den nærmeste delen av polytape gjerdet. Peel tilbake ca 2 inches av isolasjon fra begge ender av kabelen. Vikle en ende av nakne kabelen rundt den nederste stranden av polytape; Pakk den andre enden av nakne kabelen rundt positivt ladede gjerdet terminal på din gjerde energizer. (se referanse 2)

Tips og advarsler

  • La gresset og ugress under polytape gjerdet trimmet til en høyde på 2 inches eller mindre tiden hele for å holde den nederste stranden av polytape fra jording ut på vegetasjon.
  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. Legge varselsignaler rundt hele omkretsen av gjerdet å minimere ulykker.