Hvordan sette opp en over bakken dam filtersystem

January 25

Sette opp en dam i hagen din er den perfekte måten å bringe naturens skjønnhet til landskapet. Men selv om dammen ser naturlig, er det fortsatt en kunstig konstruksjon, og det betyr at du må legge et filtreringssystem system for å holde det rent og oppbevare din fisken rask. Uten et godt filter og pumpe, vil vakre nye dammen snart bli en eyesore.

Instruksjoner

•Kontroller området rundt dammen for en utendørs vurdert stikkontakt. Du må ha en stikkontakt tilgjengelig til å kjøre pumpen og filter for dammen.

•Measure avstanden mellom tjern og til stikkontakten. Cut et stykke forsterket slangen å tjene som en kanal fra dammen til stikkontakten. Trekk hage wire gjennom slangen.

•Skjære en 1/2-inch delen fra slangen på pumpen. Skruen pumpen slangen inn i pumpen, og koble den til slangen med et klipp.

•Plasser pumpen i bunnen av dammen. Bruk kraftig elektriske tape for å koble kabelen på pumpen til hage ledningen i slangen du bruker som en kanal. Bruk hage wire for å presse kabelen gjennom slangen.

•Kople pumpe filteret i henhold til produsentens instruksjoner. Koble slangen på pumpen i innløpet på filteret med en slange klipp. Koble strømledningen og starte pumpen og filter. Dekk området du gravd ut på kanal med skitt.