Hvordan sette opp en Jayco Pop Camper markise

July 29

Jayco popup camperne kommer med en Fortelt som åpner over forsiden av campingbilen, gir det et telt som ser. Sammen med andre funksjoner, for eksempel to senger, god plass og et kjøleskap og komfyr, gir i markisen campingvogn en sann utendørs stue. Du kan definere en fin tabell under i markisen til å nyte den friske luften mens du spiser eller holde solen ved under den varmeste delen av dagen.

Instruksjoner

•Crank Jayco popmusikk opp tilhengeren til riktig høyde.

•Plasser tips av oppreist polakkene gjennom hullene i i markisen. Stram wing nøtter over toppen av spissen for å holde stangen til Fortelt materialet. Wing nøtter er inkludert med markise og trailer.

•Passer fjærbelastet polakkene i hjørnet av Fortelt hvor den møter tilhengeren. Plass den andre enden av den fjærbelastede Polen i 90-graders vinkel til den loddrette stangen. Passe spissen av den fjærbelastede Polen i hullet øverst på den loddrette stangen.

•Juster høyden på den loddrette stangen ved å trekke ned å forlenge lengden på stangen. Skru mutteren side av stangen til å holde det på plass.

•Tie tauet stolper øverst oppreist polakkene og ankere å holde i markisen på plass. Kjøre ankere i bakken så dypt som mulig.