Hvordan sette opp aluminium svømmebasseng fekting

June 1

En aluminium svømmebasseng gjerde er en svært praktisk idé for alle med små barn ofte besøker sitt basseng. Et aluminiums gjerde kan holde dem som ikke vet hvordan å svømme ut av bassenget og safe. Best av alt, er disse forholdsregler enkle å installere

Instruksjoner

Hvordan sette opp aluminium svømmebasseng fekting

•Measure avstanden rundt bassenget der vil du skal installere et gjerde. Kontroller at det er minst tre feet fra kanten av bassenget til gjerdet å sikre at folk vil ha nok plass til å bevege seg fritt når de er innenfor gjerdet.

•Velg en aluminium gjerde stil som du liker og se hvor lenge er. Beregne dette på totale avstanden du trenger å dekke til surround bassenget. Kjøpe nok gjerde for å helt omgir bassenget.

•Dig små, dype hull for hver av det stolpe måtte strukturen. Avhengig av hvordan de solide du ønsker din gjerde skal kan du enten fylle hullet tilbake med skitt du gravd ut eller fylle hullet med betong. Betong er et svært fast stoff, så dette er hva du ønsker.

•Sett netting innlegg og hverandre. Kontroller at du kompensere for trær eller åser som kan gjøre det vanskelig å knytte gjerder. Det er flere måter å omgå disse hindringene. Ta kontakt med din gjerde selger for den beste metoden med gjerder din har valgt.

Sette inn en gate. Tradisjonelt er porten lengst fra bassenget. Dette er en sikkerhetsfunksjon i tilfelle et barn liksom åpner porten, det vil gi deg mest mengden av tid til å se dette og stoppe dem.