Hvordan sette marmor sjetonger for landskapsarbeid verft

May 18

Hvordan sette marmor sjetonger for landskapsarbeid verft

Marmor chips låne en skarp, raffinert utseende til liggende veier, kantlinjer og terrasser. De fleste landskapet marmor er hvit med en glitrende, reflekterende utseende, men grå sjetonger er noen ganger tilgjengelig. Langvarig, marmor chip landskapet funksjoner avhenger av riktig forberedelse av base og barrierer som holder marmor brikker på plass.

Instruksjoner

•Outline der du ønsker å installere marmor chips av sprøyting med landskapsarbeid spraymaling åopprette grenser.

•Dig ut jord inne i omrisset til en dybde på 6 inches med en spade. Holde sidene fast og rett opp og ned. Fyll ut området med en 2 1/2-tommers lag av knust stein for base. Fukt av knust stein med vann av sprøyting området lett med en slange. Dette bidrar i å holde støv avgjort og komprimering av steinene.

•Pack ned av knust stein med en hånd manipulere til komprimeres til 2-tommers lag. Strike overflaten av stein pack jevnt med brutt komprimere den.

•Rull landskapsarbeid stoff over knust stein pakken. Klippe stoffet for å passe inn i rommet, bruke et verktøy kniv. Stoffet hjelper blokk ugress fra vokser opp i marmor og holder stein pakken på plass.

•Sett din valgte kanter rundt kantene av området. Hammer kanting ned i bakken med en hammer til den øverste kanten er flush med bakkenivå. Hvis bruker plast kanter, nær stasjonen innsatsen i en liten nedadgående vinkel gjennom kanting nederst hver 24 til 48 inches med en hammer.

•Fyll i gjenværende dybden av området med marmor chips. La ca 1/2 tommers mellom toppen av din kanter og marmor chips. Rake og selv ut marmor chip overflaten med en bue rake.