Hvordan sette mål med fire boksen metoden

September 27

Hvordan sette mål med fire boksen metoden

Moderne liv er full av rot og bli kvitt det kan være en skremmende oppgave. Faktisk, USA Today Rapporter at amerikanerne generere mer enn fire pounds av søppel hver dag. Rot er et symptom på sentimental vedlegget, dårlige vaner eller dårlig organisasjonen. Hvert element representerer en forsinket beslutning. Beslutningen om å takle din husholdning rot krever oppløsningen stadig arbeide gjennom det med en bestemt strategi for å fjerne overflødig elementer. Metoden fire-boksen er en teknikk som hjelper deg å sette mål i din søken etter en ryddig liv.

Instruksjoner

•Få fire bokser stor nok til å inneholde rot. Merk boksene "Sette bort," "Donate/selge," "Lagringen" og "Søppel." Boksen "Plassering" er for varer som inngår i din mål. Bruk "Donere/selge" boksen for varer du tror du kan selge eller at noen andre kan bruke. Det er "Lagring" boksen for varer som har en langvarig bruk eller har affeksjonsverdi. Plassere varene du ønsker å kaste bort i boksen "Søppel".

•Ta boksene til rotete rom eller området. Hente et element av rot samtidig. Bestemme hvilke boksen du vil flytte objektet. Ikke Legg elementet i en boks før du har angitt en bestemt avgjørelse.

•Spend 15 til 20 minutter tømme boksene. Ta "Plassering" varene til et passende sted. Lagre "Donate/selge" elementene der du har tilgang dem. Hvis du planlegger å donere dem, plassere dem i bagasjerommet på bilen. Lage en innholdsliste over innholdet i boksen "Lagringen" og ta det til lagringsområde. Tøm boksen "Søppel" raskt og ikke søke gjennom den for å hente elementer.

Tips og advarsler

  • Bestemme et passende tidsskalaen. Det kan ta noen minutter å fjerne et skrivebord, mens et rom kan ta en dag eller en hel helg.