Hvordan sette Logg fasader på en modulær hjem

February 22

Tømmerhytte ytterkledning kan legge til skjønnhet og sjarm i ditt hjem. Fasader er bare 1 1/2 inches tykke, slik at du kan installere det over de fleste eksisterende avsluttes uten mye problemer. Tømmerhytte ytterkledning vil også legge ekstra isolasjon og redusere mengden av ekstern støy i hjemmet ditt.

Instruksjoner

•Fjern alle gamle fasader som er ikke flat eller legge listepapir isolasjon over eksisterende materialet. Det andre alternativet krever at du legger til trim utvidelser rundt dører og Vinduer. Filtypen trim er en trim som legges til gi trangt med ny utvendig finish materialet.

•Mark plasseringen av alle veggen pigger på bjelkelaget--det flate området under takets overheng - med en malers tape. Dette vil tillate deg å overføre veggens stud plasseringen til huset flyten. Stift huset flyten vegger å beskytte hjemmet fra fuktighet.

•Mark huset bryte med merketråd i nederkant å indikere hvor toppen av det første stykket fasader går. Bruk en 4-fots snekker nivå for å markere en linje på dette punktet. Fest en kritt linje langs nedre kant av huset som nivå med merket du foretok. Kritt linjen etterlater et merke på den house wrap som sikrer at det første kurset i fasader er nivå hele veien rundt huset.

•Installer innsiden og utsiden hjørnet trim på veggen - trim er hva ytterkledning butts å og hvor dimensjonene er tatt fra å kutte parti til lengden. Bruk galvanisert eller epoxy-dyppet utvendig finish skruer og en skrue pistol for å koble trim i et område som dekker fasader.

•Mark plasseringen av veggen studs på huset sjalet med en permanent penn. Bruk en 4-fots snekker nivå for å trekke rette linjer nedover veggen på hvert stykke malere tape. Dette vil tillate deg å legge loggen fasader inn veggen studs for sikker installasjon.

•Measure og klippet ytterkledning å passe mellom trim bitene som ble lagt til i trinn 5. Start nederst i huset og justere toppen av ytterkledning med kritt linjen. Skru gjennom loggen fasader inn veggen studs. Bruk 1 3/4-tommers utvendig skruer for å sikre ytterkledning øverst, rett ovenfor punktet hvor kurven av Logg ytterkledning ender, på hver stud. Bruk et spisst så for å klippe ytterkledning rett.

•Gjenta trinn 1 – 7 for resten av huset.