Hvordan sette kvadrat dekk innlegg

June 22

Hvordan sette kvadrat dekk innlegg

En sagging, skjule eller skjeve dekk er ikke bare skjemmende men også potensielt farlig. Som med alle strukturer, avhenger en langvarig, holdbar og solid dekk av riktig grunnlag. Grunnlaget for en kortstokk som hviler på innlegg bør være riktig lagt ut, som innebærer å sørge innleggene er firkantet. Innleggene må også angis i bakken korrekt slik at de er stabile og vil ikke utligne over tid. Dette er viktige oppgaver, men de kan gjøres av alle som er villige til å følge gode fremgangsmåter.

Instruksjoner

•Mark plasseringen for ett av hjørnene av dekk, og kjøre en landskapsarbeid eierandel i bakken med en slegge. Knyt løse slutten av et kast mason strengen til innsats.

•Bruk den 3-4-5 metode til torget dekk. Regelen, basert på grunnleggende geometrien for en rettvinklet trekant, sikrer at et hjørne er firkantet. Du kan bruke noen flere avhengig av dekk, som 6-8-10 i dette eksempelet.

•Skjære en 10-fots mason's hyssing og knytte det til innsats. Fra bålet måle ut 6 fot på strengen og gjøre et merke på det tidspunktet med merketråd filt-tipped. Gjør samme i en avstand på 8 føttene på stikket.

•Trekk strengen langs en av kantene av planlagte dekk og bruk merke på strengen vite hvor å gjøre på bakken som er 6 fot fra bålet. Hvis din dekk vil være opp mot ditt hjem, mål fra et hjørne mot huset til et punkt 6 feet fjerne dvs langs kanten av huset. Trykk en stor spiker gjennom fargede bånd eller tape å gjøre som lett kan sees.

•Bruk den samme metoden for å måle og markere en spot 8 feet fra innsats, denne gangen langs planlagte tilstøtende dekk. Strengen sikrer at begge målene begynne på nøyaktig samme tidspunkt.

•Measure avstanden langs en rett linje mellom to markerer på bakken. Målingen bør tilsvare nøyaktig 10 fot for to kanter å være firkantet. Flytte merket inn eller ut etter behov til du får den nødvendige 10-fots-målingen.

•Tie ene enden av en streng linje landskapsarbeid innsatsen i hjørnet og den andre enden til et annet spill som du vil kjøre i bakken på den andre enden av planlagte ytterkant dekk.

•Strekk linjen stramt slik at det går rett over merkene du på bakken. Du kan begynne med enten merket i trinn 4 eller en gjorde i trinn 5. Kjør landskapsarbeid innsatsen i bakken for å sikre linjen i sted. Gjenta prosessen for andre hjørner og kanter av dekk etter behov.

•Mark stedene for dekk innlegg etter planlagte dimensjonene for dekk og langs disse linjene, og du har satt kvadrat dekk innlegg.