Hvordan sette kryssfiner Over Vinduer

January 15

Enten du winterizing en hytte eller forbereder en storm, må du vite hvordan å sette kryssfiner over windows. Kryssfiner beskytter glasset mot vind og flygende rusk. Det hjelper også beskytte vindusglass hærverk. Denne aktiviteten tar tid i første omgang, men det er ikke vanskelig å gjøre.

Instruksjoner

•Measure bredde og høyde av første vinduet casing. Trekke fra 1/4 tommers fra begge målinger. For eksempel et vindu som måler 24 x 24 bruker et stykke kryssfiner som er 23 3/4 X 23 3/4 inches. Merke deg målene på kryssfiner.

•Skjære kryssfinér til de nøyaktige målene. Skyv vinduet klippene på kantene av kryssfiner slik at spenningen platene er vendt mot utsiden. Plasser dem slik de er ikke mer enn 24 inches hverandre. Windows som måler 2 fot høy og bred, eller mindre, bare krever to klipp.

•Mark plasseringen av kryssfiner på innsiden for enkel referanse senere. For eksempel hvis vinduet første øst-vinduet i stuen, kan du merke den "1-E-LR" slik at du vet hvor det går når du installere det på nytt.

•Løft opp kryssfiner og snøre den opp inne i vinduet pumpehuset. Trykk kryssfiner inne i pumpehuset til vinduet klippene holder det fast på plass.

Tips og advarsler

  • Når du fjerner kryssfiner etter første installasjon, lagre kuttet kryssfiner og vinduet klippene. Måten de vil være klar for neste bruk. Det vil ikke ta så lang tid å installere dem. For å sette kryssfiner over ekstra stor Vinduer, Verve hjelp av en hjelper.