Hvordan sette koden på en Stanley garasjeport

June 3

Angi koden på din Stanley garasjeport er et svært viktig skritt i å beskytte deg og din familie fra mulige inntrengere. Koden sikrer at bare de tiltenkte tilgang kan komme inn og ut huset uten en nøkkel. Noen kan utsiktene til innstillingen og memorere en kode virke som en vanskelig oppgave. Men med riktig undervisning er det faktisk ganske lett.

Instruksjoner

•Trykk nøkkelen som leser "Access lære" to ganger. Den røde indikatorlampen blinker to ganger hver gang på knappen trykkes og blir opplyst når nøkkelen har trykket andre gang.

•Skriv Stanley fabrikken angi koden for 1-2-3-4. Hvis du prøver å omprogrammere garasjeporten etter en tidligere kode ble installert, bare angi eksisterende koden.

•Tast nye tilgangskoden du har valgt. Velg en kode som du lett kan huske, men vil ikke være opplagt til noen prøver å bryte inn i hjemmet ditt.

•Trykk på "Access lære" knappen en gang. Når denne knappen trykkes sletter den gamle koden og setter ny tilgangskode. Tillate lysene til å slutte å blinke, og skriv deretter inn din nye kode for å se om det fungerer riktig.