Hvordan sette i Scalloped kant

February 20

Hvordan sette i Scalloped kant

Scalloped og andre höyre brukes i landskapsarbeid definere senger, kantlinjer og gangveier å opprettholde en velstelte utseende. Det er også satt i å beskytte planter fra blir tråkket på eller mowed over. Scalloped kant kan produseres i en rekke materialer fra betong til terracotta, wood, metall, plast eller selv nylon. Noen holdes på plass ved sin egen vekt eller ved blir delvis begravd i jorden. Andre holdes på plass med pigger eller støtter forankret i jord i intervaller langs kanting. Installasjon detaljer kan variere basert på materialet som brukes, men den grunnleggende installasjonsmetoden ligner.

Instruksjoner

•Lay ut en hageslange ut som en guide langs linjen du scalloped kant å ta. Steg tilbake på avstand og evaluere ruten kanting å sørge for at det ser ut som du vil den skal i større landskap sammenheng.

•Følg slangen, fjerne alle døde plante materiale, avfall eller stein langs ruten du vil din kanter ta så det er ingen å forstyrre installasjonen.

•Dig en grøft i jord følgende slangen linje ved hjelp av en flat tilbake spade eller en spade. Kile blad av verktøyet i jord grøften du har gjort og lever jord til side for å opprette en plass bred nok for din stil av kamskjell kanter og alle innsatser som passer, hvis aktuelt. Tynne nylon kan kanter dette være så lite som 1 tomme, mens for bredere betong kanter 2 eller 3 inches kan være nødvendig.

•Lay den scalloped kant i grøften mot slangen guide linjen. Begrave den nedre enden av kanting etter produsentens retningene for typen materiale. Sted betong eller terracotta scalloped kant murstein som er tunge 3/4 til 2 inches dyp, og begrave nylon kanter 4 til 5 inches dyp. Endre dybde anbefalingene litt avhengig av hvordan fremtredende du vil kamskjell over jorden skal.

•Tettsittende delene av kanter opp mot hverandre, overlappende kanten av tynne produkter Hvis produsenten anbefaler. Fortsett ned hele lengden av forberedt grøften og slange retningslinje.

•Sikker kanter med innsatser, eventuelt bruke omtrent fire til fem innsats for å sikre hver 20 fot kanter. Legge til en ekstra to til tre innsatsen på kurver å sikre kanter opphold på plass mot spenningen. Kjøre innsatsen i på hodet med en gummihammer eller hammer. Skru sammen leddene i overlappende kanter produkter som krever den med skruene og en skrutrekker.

•Firm jord fortrengt av grøft etableringen tilbake mot kanting. Rull opp og fjerne slangen. Erstatte noen planter eller mulch som ble fordrevet under kanter installasjonen.