Hvordan sette gjerdestolper bruker ert grus

June 9

En faktor når du installerer gjerdestolper er å gi drenering slik at vann ikke råtner bunnen av innleggene. Den beste måten å opprette avløp for gjerdestolper er ved å sette dem i ert grus. I motsetning til store oppkjørselen grus som bosetter seg og flytter over tid, ert grus er mindre og flytter ikke så mye når settling. Ert grus gir en utmerket drenering base som flytter vann fra bunnen av gjerdestolpen. Når du graver din gjerde etter hull, opprette en drenering seng for bunnen av innleggene og fylle rundt dem med ert grus.

Instruksjoner

•Fyll 3 inches ert grus i innlegget hullet. Spre ert grus med en pinne nivå grus over bunnen av hullet.

•Still gjerdet inn i hullet og be en venn å holde innlegget mens du prøver den. Plass en 4-fots nivå mot hver side av innlegget for å sikre at den er lodd. Nail to styrene til to motsatte sider av gjerdet innlegget og vinkel styrene i bakken når du har gjerdet innlegg lodd. Dette holder innlegget på plass mens du er ferdig å fylle hullet.

•Fyll ert grus i hullet før det er to tredjedeler full. Ert grus i bunnen og rundt innlegget vil hjelpe avløp vann fra bunnen av gjerdestolpen.

•Mix betong, sand og vann i en trillebår i henhold til instruksjonene på konkrete poser. Bruk en spade eller hakke for å blande betong blandingen.

•Shovel betong i hullet før den er full. POKE spissen av spade flere steder rundt betongen til å fjerne eventuelle luftlommer. Fortsette å fylle hullet før luftlommer er borte og betongen er på bakkenivå. At betongen til å kurere i minst 24 timer før du fjerner støtte klammeparentesene fra innlegg.