Hvordan sette et toalett med en flens som er for høy

September 24

Hvordan sette et toalett med en flens som er for høy

Når fullført renoveringen, avvikle du ofte skaper flere problemer å overvinne. For eksempel, hvis du erstatter gulvet på badet, kan du ende opp med en toalettet flens som hviler for høyt. Når du bolt toalettet til flensen, kan toalettet ikke være jevnt på bakken. Du kan male av flensen og par toalettet til drainpipe, men med mindre du er vant til å kutte eller sliping støpejern, kan du bruke tusenvis for å erstatte drainpipe hvis du gjør en feil. Heldigvis kan du installere en dekorativ toalett gulvplaten for å kompensere for ekstra flens høyden og unngå å måtte endre de eksisterende drainpipe.

Instruksjoner

•Fjern gamle voks sel fra toalettet flens, bruke kitte kniven. Plasser forseglingen på gamle og kast.

•Plasser nye voks sel på toppen av toalettet flens.

•Plasser toalett gulvplaten over toalettet flens slik at midten av flensen hviler over hullet i gulvplaten. To bolter som strekker seg opp fra toalettet flens må utvide gjennom to hullene støpt inn i toppen av toalettet gulvplaten.

•Sikker toalett gulvplaten til gulvet med medfølgende skruer og en skrutrekker. Plass den nye voksen ringen på toppen av toalettet gulvplaten slik det sentre over hullet i platen.

•Plasser toalettet på toalettet gulvplaten så bolter strekker seg opp gjennom platen gå skjønt hullene i bunnen av toalettet. Sikre toalettet ved å tre nøtter til bolter. Stram nøtter med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe gulvet plater for toalettet på de fleste velfylt oppussing sentre eller avløp forsyning utsalgssteder.