Hvordan sette en tabell med servietter & ringer

October 23

Hvordan sette en tabell med servietter & ringer

Bruke klut servietter i ringer for å tilby en dekorativ blomstre en tabell innstilling. Velg en kombinasjon å utfylle en hendelse eller angi en stemning. For eksempel angi hvit lin servietter med sølv ringer for et bryllup eller fargerike servietter med bambus ringer for en tropisk fest. Velg trykte nyhet servietter med klart ringer for en bursdagsfest eller scarlet servietter med gullringer for en romantisk middag for to. MarthaStewart.com foreslår en lin serviett kastet inn i en kanin i en plate for å dekorere påske middagsbordet. Velg en tabell innstilling muligheten til å forsterke effekten du vil opprette.

Instruksjoner

Valsede serviett vannrett på tallerkenen

•Falsing serviett i halv, kast den fra en kant til den andre og sett den gjennom ringen. Nøytral farge servietter som tan, krem og grå gjør elegant valg for et middagsselskap. Sette dem i ringer laget av naturlige materialer som metall eller bambus. Velg lyse fargede servietter for en sommer hendelse, bursdagsselskap eller annen fengende anledning. Par dem med uvanlig Serviett ringer med fargerike motiver eller gi en annen serviett ring for hver plass innstilling.

•Legg den rullet serviett på tallerkenen i center horisontalt, parallelt til kanten av bordet.

•Sett kniven på høyre siden av platen med bladet sikter mot platen. Angi skjeen til høyre for kniven. Plass gaffelen til venstre for platen.

Utbuet serviett Ring plass innstilling

•Skyv midten av serviett gjennom en serviett ring og trekk serviett halvveis gjennom ringen. Bunnen av serviett bluss ut under ringen. Gi dette en uformell flare ved hjelp av forskjellige fargede servietter på hver plass innstilling eller gjøre den formelle med knitrende hvitt sengetøy i sølv ringer.

•Sett serviett på tallerkenen med utbuet kanten nederst på platen overfor stolen.

•Still sølvtøy det samme som i trinn 3 ovenfor.

Bolle serviett Ring tabell innstilling

•Still tabellen med middagstallerkenen på hver plass innstilling, etterfulgt av en salat plate og toppet av en suppe skål. Bruk samsvarende retter for et klassisk utseende eller opprette en fargerik effekt med kontrasterende tallerkener og skåler.

•Sett en rullet middag serviett gjennom serviett ringen. Plasser den over den suppe bollen med ene enden av serviett vinklet ned mot høyre for platen.

•Still sølvtøy det samme som i trinn 3 i den første delen. Legg til en salat gaffel til venstre for gaffelen.

Tips og advarsler

  • Forbedre tabellinnstillingen med midtpunktet i lys eller blomster.