Hvordan sette en tabell med klut servietter

March 24

Hvordan sette en tabell med klut servietter

Serviett er en av de viktigste elementene for tabellen. Ikke bare betyr det at middagen gjestene fint og rent, men serviett legger også elementer av stil og design. Typen serviett du bruker, avhenger av hvilken type måltid du serverer. For eksempel bruke en liten drikke serviett når serverer drinker eller småretter, en lunsj serviett til lunsj og en middag serviett for middag. Posisjonering serviett i den riktige måte gjør det enkelt for gjestene å finne og kan legge til vakre tabellinnstillingen.

Instruksjoner

•Sett serviett på midten av tallerkenen, hvis du bruker en fancy fold. En fancy fold refererer til manipulere stoffet i et design. For eksempel er en fancy fold crown serviett fold. Fullfør denne hjord ved stryk serviett flat og folding det i to, med tips peker fra deg. Ta til venstre og høyre hjørne av serviett i slik at de berører øverst uten overlapper hverandre. Bringe nederst serviett halvparten av veien opp serviett og trykk ned holde fold. Snu serviett og brett venstre en tredjedel av veien over og brett til høyre helt over og brette serviett under venstre fold. Snu serviett tilbake og trekke to tips av servietter ned opprette kronbladene. Du skal nå ha en serviett som ligner formen på en krone. Plassere serviett på bunnen slik at det står på tallerkenen.

•Sett serviett på hver side av platen, hvis du bruker en enkel fold. For å opprette en enkel fold, bare legge serviett ut flatt og brett det i tre. Draping det over på siden av tallerkenen gjør det lett oppnåelig og tilfører et snev av farge eller stil til platen. Du kan også sette inn serviett i en serviett ring og plassere det på siden eller i midten av tallerkenen.

•Plasser de foldet serviett under kniven og skjeen. Når riktig en tabell, ligger kniven og skje på høyre side av platen, med kniven nærmest parabolen. Lå en serviett som kastet inn i tredjedeler eller en lignende stil til høyre side av platen. Plassere kniven på serviett slik at dens nyskapende vender platen og sitte skjeen rett ved siden av kniven. Begge bestikk skal sitte på serviett.

Tips og advarsler

  • Alltid plassere serviett på din flik når du sitter ved spisebord, med mindre det er en liten papir serviett. Hvis serviett er større enn fanget, brett den i to slik at den sitter godt.