Hvordan sette en mus felle uten Snapp fingrene

May 5

Hvordan sette en mus felle uten Snapp fingrene

Tre mus feller er effektive våpen mot mus som finner veien inn i hjemmet, kontoret eller garasje. Dessverre er disse low-tech feller kjent for tilfeldigvis knipser menneskelige fingrene fellene er satt. Å være tålmodig og sette fellen riktig sikrer at det eneste skadet av fellen er en uønsket, hårete pest.

Instruksjoner

•Sett fellen på en tabell, teller eller andre flat overflate.

•Trekk buet slutten av the center baren av U-bar og felle utløseren. The center baren er på en hengsel, så krølle det av til siden.

•Plasser en eller to fingre på én side av baksiden av fellen. Plass tommelen på den andre. Ikke fingrene eller tommelen over den øverste delen av fellen når som helst. Holde fellen så stille som mulig gjennom prosessen for å unngå uhell utløser fellen er knipser refleks.

•Trekk fellen er U-bar helt til baksiden av fellen med den andre hånden. Bruk en fingernegl eller tynn redskap, som en kniv, hvis du ikke klarer å grab baren. Dra feltet tilbake så langt som det går.

•Plasser buet slutten av the center baren i sporet på avtrekkeren som du løfte delen langt utløseren litt. Gjør så samtidig forhindrer fellen tilfeldigvis knipser.