Hvordan sette en Digital innendørs lystimer

July 17

Digital lys tidtakere gir en automatisk måte å aktivere lys og apparater og på en fastsatt plan, hvorvidt du er hjemme. Bruk disse tidtakere til å forbedre sikkerheten i hjemmet ditt, vises som om noen er i huset mens du er borte. Også bruke disse classes for å slå utvendig lys, slik at hjemmet ditt er belyst når du ankommer om natten. Selv om hver modell er litt annerledes, er disse tidtakere ganske enkelt å sette og tilbyr ulike programmering alternativer for ukedager og helger.

Instruksjoner

Sette inn batteriene. Åpne batteridekslet til enheten, og sett inn riktig oppført inne batteridekslet. Alternativt, hvis batteriene er installert i din digitale timeren, trekke kategorien liten, plast på batteridekslet som aktiverer batteriene. Hvis du har en plugin-enhet, kobler timeren til nærmeste mottaket.

•Still gjeldende dato og klokkeslett. Bruke knappene dato/klokkeslett på klokken, sette enheten til gjeldende dato og klokkeslett ved å rulle gjennom tallene til riktig dato/klokkeslett vises. Noen timer modeller også tillater en dagslys besparelser korreksjon og vil spørre deg om din tidssone og/eller land. Gjeldende dato/klokkeslett er avgjørende for korrekt drift av/på-programmer du kan legge til.

•Still ukedagen "på" ganger. Velg første programmet ved å trykke på "program"-knappen (eller tilsvarende) og programmet første "on" tid sammen med de aktuelle ukedagene, som vises nederst på timeren.

•Velg "av" tiden på samme måte som "på". Eventuelt noen tidtakere er utstyrt med en "daggry og skumring" innstilling som tillater at stopuret å beregne når det blir mørkt ute, sette lysene til å komme på riktig måte. Daggry og skumring innstillingsendringer året automatisk.

•Still helgen "on/off" ganger. Trykk på programmet og bla til ukedagene, innstilling riktig på/av ganger tilsvarende.

•Start timeren og lagre programmer ved å trykke "program", "Avslutt", eller "enter" for å fullføre din av/på-serien og starte lyset sykle prosessen.

Tips og advarsler

  • Som hver av disse digitale tidtakere er litt annerledes, referere til bestemte bruksanvisningen for spørsmål om timer modellen.