Hvordan septiktank pumpe stasjoner arbeid

May 14

De fleste septiktank systemer arbeide av tyngdekraften. Hver komponent i er litt lavere enn foregående komponenten. Dette gjør at selv bevegelse av avfall og væske uten behov for mekaniske enheter. Når denne typen system ikke er mulig, brukes en pumpe.

Forskjellige septiktank

Septiktank som bruker en pumping enhet har flere kamre. Avfallet produktet er delt opp og behandlet i det første kammeret og bare flytende rester angir det andre kammeret i tanken. Kinesere er delt av en forbløffe. Avfall væsken flyter over toppen av forbløffe, mens slam forblir i det første kammeret.

Pumping enhet

Pumping enheten er elektrisk og vil være en fullstendig nedsenkbare enhet. Mens designet for å håndtere væsker, vil pumpen også håndtere små mengder slam og sedimenter som kan noen ganger finne sin vei inn i andre kammeret. Septiktank bør renses ut regelmessig for å unngå store mengder slam inn det andre kammeret og tilstopping pumpen.

Avløp linje til arkivert linjer

I en normal tyngdekraften septiktank er avløp linjen fra septiktank til feltet linjene en 4 tommers PVC rør. Denne størrelse røret vil ikke være nødvendig for en pumping systemet og vil faktisk ikke funksjonen riktig siden pumpen kan ikke skyve at mengden av væske. Røret skal være enten 1 1/2 eller 2 inches, avhengig av størrelsen og stilen av pumpen installeres.