Hvordan selge gamle redskaper

July 20

Hvordan selge gamle redskaper

Se i kjelleren eller garasjen hvis du skal rydde opp huset plass eller gjøre ekstra penger. Det er blitt sagt at en manns søppel er en annen manns skatt, og gamle redskaper at du ikke lenger bruk er fortsatt verdt noen penger hvis du finner den rette kjøperen. I stedet for kaste gamle redskaper eller forlate dem mot rust i garasjen, selge verktøy slik at du slå et overskudd og andre kan få nytte ut av dem.

Instruksjoner

•Rengjør verktøy som mulig med varmt vann og mildt vaskemiddel. Olje alle metall hengsler eller ledd med fett eller smøremiddel, og skrubbe bort rustflekker med en rustfjerner. Gjøre verktøy ser som nye og tiltalende som mulig.

•Ta bilder av hvert verktøy med et digitalt kamera etter rengjøring er fullført. Verktøy som kommer i et sett, for eksempel fastnøkkelsett, skal bli solgt og fotografert sammen. Hvis en kjøper ønsker bare en del av det, er verdien av resten av settet sterkt redusert fordi det er nå ufullstendig.

•Decide en Prisantydning for hvert verktøy ved enten ser i verktøyet guider å anslå verdien eller tar en prosentdel av den opprinnelige kjøpesummen.

•Skrive ut verktøyet bilder på individuelle løpesedler. Under hvert bilde, oppgi navn og modell av verktøyet sammen med den opprinnelige verdien og din Prisantydning. Hvis verktøyet er mer komplisert enn en hammer eller skrutrekker, også oppgi hva verktøyet gjør. La et kontaktnummer også.

•Pass løpesedler ut nær jernvareforretninger. Bokføre informasjon online på auksjonen og rubrikkannonse nettsteder. Fortell dine venner om verktøyene du selger, og spør noen mekanikk eller entreprenører som du vet hvis de har behov for spesifikke verktøy.

• Besøk en verktøyet auksjon til å finne potensielle kjøpere. Spør rundt på jernvareforretninger og sjekk annonser for å finne en verktøyet auksjon nær deg.

•Ta verktøy som ikke selger vellykket til en skrap tunet. Spørre om hvor mye penger du kan få for metallet.