Hvordan selge gamle bøker ved flytting

March 11

Hvordan selge gamle bøker ved flytting

Flytte til et nytt hjem er den ideelle tiden å kvitte seg med stabler av gamle bøker du ikke har sett eller lest i år. Bokser av gamle bøker ville ta opp en masse ekstra lagringsplass plass og vekt hvis du forsøkte å ta alle disse med deg. I stedet slette gamle bøker og lagre bare de som har spesiell betydning. Gjøre noen ekstra penger å bruke for ditt flyttekostnader ved å selge alle andre bøker.

Instruksjoner

•Organiser bøker du selger minst tre måneder før flyttingen. Rydde opp i gamle bøker med en fuktig våt klut til å fjerne støv eller skitt. Bla gjennom sidene i hver bok å fjerne gamle objekter, for eksempel bokmerker, notater og fotografier. Utfolde seg noen foldet hjørner og slette blyant merker.

•Research gamle bøker som du føler kan være verdifull, for eksempel første utgavene, autographed kopier, kjente forfattere, utgivere eller de som har opprinnelige illustrasjonene. Spør din lokale biblioteket for hjelp i å plassere verdien på bøker. Søk i tittelen på Internett gjennom bibliotekressurser som Enok Pratt gratis bibliotek humaniora avdelingen (prattlibrary.org).

•Hold dokumentasjon på potensielt verdifulle bøker du selger så du vil være i stand til å bevise sin verdi til kjøpere. Kontakt antikke butikker som selger bøker eller bok samlere å tilby bøker for salg. Bruke dokumentasjonen så du får størst verdi for boken din.

•En liste lærebøker, første utgavene, autographed Kopier eller bøker som er etterspurt av markedet, som dem skrevet av nylig avdøde forfattere, på Internett. Liste dem på nettsteder som Ebay eller Amazon som selger bøker. Kjøpe en annonse i avisen din hjemby å finne lokale kjøpere.

•Post informasjon om gamle lærebøker med lokalt college aviser for studenter. Plass en annonse på oppslagstavler i haller av høyskoler, hvis mulig.

•Opprette en garasje salg selge bøker i bulk, som pocketbøker, utdatert leksika og brukt barnebøker, flytte disse billig elementene.