Hvordan selge furu logger

May 12

Hvordan selge furu logger

Enten du er landskapsarbeid din gårdsplass, clearing nye land for å bygge, eller interessert i å håndtere gammelt tre, er selge furu logger en pålitelig måte å tjene ekstra penger. Siden tre har allerede blitt kuttet i små stokker, gulv selskaper vil ikke det, men mange andre tre arbeidere kan være interessert. Du har også en rekke andre markeder å utforske når selger logger. Selge furu logger er ikke vanskelig, men er kan være tidkrevende.

Instruksjoner

•Organiser dine furu logger av størrelse og kvalitet. Skille ut noen dårlig kvalitet logger så du kan selge dem for utendørs firewood. (Furu Logg årsaken kreosot å bygge opp i skorsteinen, så de ikke er egnet for innendørs peis bruk.) Disse loggene kan være tynn eller har filialer eller urenheter. Måle diameteren på god loggene med et målebånd.

•Contact en profesjonell forstmann gjennom fylket forlengelsen kontoret og ordne for ham å håndtere selge furu loggene. En profesjonell kan kommandere en god pris fra en klarert kjøper, og vil kunne selge loggene i mye kortere tid enn du. Hvis du dårlig tid eller ønsker raske penger, er dette en god investering. Hvis du skal selge loggene selv, kan du hoppe over dette trinnet.

•Anrop møbler beslutningstakere og snekkere i nærliggende lokalsamfunn. La disse menneskene vet du har furu loggene for salg, og beskriver størrelse og mengden av tre. Ordne å selge logger for alle interesserte.

•En liste din furu logger til salgs i klassifisert delen av den lokale avisen. Annonsere loggene for salg som utendørs ved eller skulptur-klasse tre på lokale kunstskoler, universiteter og andre steder i fellesskapet.

•Lag en tegn for forgård som annonserer furu logger for salg. Plasserer tre ved skiltet og la en bøtte slik at folk kan betale deg. Flytte noen logger du ikke kan selge til brensel haug.