Hvordan sandblåse stein

November 13

Hvordan sandblåse stein

En stein kan være dekorert blåsing. Sandblåsing bruker sand båret av en eksplosjon av luft eller damp med høy hastighet. Du kan rengjøre metall, etse glass eller dekorere og ren steiner blåsing. Sandblåsing er brukt til å gjenopplive eller ren gamle stein overflater som peis surround eller kappe laget av stein eller en ytre overflaten av huset laget med stein materiale.

Instruksjoner

Hvordan sandblåse stein for dekorasjon eller gravstein

•Velg en stein. Kontroller at steinen du har ingen sprekker slik at steinen ikke brytes når sandblåst. Velg en flat stein i motsetning til en stein med mye støt slik at du får en jevn kant.

•Pass på at steinen på en stabil overflate. Du må feste steinen så det ikke flytte hvis det er en liten en. For større steiner, sette den på bakken.

•Velg en design. Tenk på et motiv eller design, eller selv ordene du gravere på steinen. En todimensjonal design er et ideelt valg for sandblåsing. Tegne eller spore utformingen på lucite papir eller direkte på sjablongen gummi hvis du føler deg komfortabel med det rett uten for mye feil. Sandblåsing gummi som en sjablong er laget av silisium. Dette kommer som en selv selvklebende sjablong for vanlige og sterke sandblåse programmer (3mm 5mm tykkelse).

•Skjære ut din design.

•Glue sjablongen gummi på overflaten av steinen. Du kan også skrelle av limet, knytte sjablongen til stykket være sandblåst og fjerne forsiden.

•Bruk en hendig sandblaster å gravere design. En liten eller hendig sandblaster er ideell for små prosjekter som dette. Bruk vernebriller og face mask å beskytte øynene og slik at du ikke pust sanden.

•Fyll opp koppen som fulgte med din hendig sandblaster deretter koble din sandblaster til lufttilførselen og starte sprengningsarbeid bort. Slipende deretter suges inn en liten pose, de fleste av sanden kan fortsatt gjenbrukes for fremtidige prosjekter.

•Apply maling til design. Velg lysere farge for mørkere steiner slik at den viser, likeledes, velger mørkere farger for lettere fargede steiner. La malingen til å tørke, så rydde opp overflaten for en god ren ferdig.

Hvordan sandblåse stein for Home Improvement

•Kontroller steinen for sprekker eller skade. Merk områdene med sprekker, selv med minste. På denne måten kan du unngå sprekker når sandblåsing med en kraftig sandblaster.

•Clear omegn. Hvis du er sandblåsing en indre vegg laget av stein eller en peis surround laget av stein som stasjonære eller kan ikke bringes utendørs, kan du plassere din møbler, bilder eller noe som kan være skadet eller kan bli skitten under sandblåsing prosessen.

•Hang en plast loddrett fra taket. Plasser disse plastdeksler slik at det dekker områdene hvor du skal jobbe. Plast vil hindre støv fra å spre seg i huset.

•Plasser aviser, etasje klut eller konstruksjon papir på gulv og synlige nærliggende vegger å beskytte dem fra å være skitten eller skadet under sandblåsing prosessen.

•Bruk en ansiktsmaske, øye briller og arbeid hansker for beskyttelse.

•Bruk en bærbar sandblaster som du kan kjøpe eller leie fra en oppussing butikken. Sette slipende i din sandblaster canister ved hjelp av trakten som følger med enheten. De vanligste typene slipemidler bruke er aluminiumoksid, hvit aluminiumoksid og silikon karbid grus. Disse slipemidler er sterk nok til å trenge inn harde flater og fjerne gammel maling eller rust. De kan også brukes på nytt flere ganger for fremtidige prosjekter. Slå på trykket ventilen. Justering av lufttrykket mellom 65 til 125 PSI. (Lese sikkerhetsinstruksjonene som følger med enheten, ikke alle enheter er det samme).

•Rett sandblaster direkte mot steinen. Justere slangen dysene avhengig av vinkelen. Bruke en vannrett bevegelse, går fra den ene enden til den andre. Husk å se opp for sprekker slik at du unngår dem. Du kan gå tilbake og mildt sandblåse områdene med sprekk benytter en mini sandblaster med lavere trykk. Du må fylle hver 30 minutter avhengig av din sandblaster. En 90 110 pund slipende kapasitet og en 35 til 50 minutter sprengningsarbeid tid eller mindre og med 50-65 lb slipende kapasitet og 20-30 minutters sprengningsarbeid tid.

•Dust av overflaten av stein og inspisere finish. Hvis det er glatt nok, er du ferdig!

•Den samme prosessen fungerer for fasader. Du må dekke utvendige glassvinduer og dører som ligner på veggene for å være sandblåst slik at de er beskyttet. Du kan bruke konstruksjon papir, etasje klut eller heavy plast for beskyttelse. Du kan også dekke planter i nærheten hvis det er noen.

•Apply maling eller etterbehandling materiale til å fullføre prosjektet.

Tips og advarsler

  • Vaske øynene eller hele ansiktet umiddelbart hvis ansiktet blir dekket med sand eller hvis du inhalert sand eller støv. Fjern partikler umiddelbart.