Hvordan sandblåse rustfritt stål prosessen tanker

August 30

Prosessen tankene er fartøy som brukes til å samle materiale som annet utstyr utslipp. Fabrikker, laboratorier, gårder og planter Bruk dette systemet. Selv vanligvis gjort av rustfritt stål, kan utendørs prosessen tanker fortsatt akkumuleres skitt og andre rester. Selv stål på innendørs tanker må til slutt renses. Den mest effektive måten for å gjenopprette objekter av denne størrelsen er sandblåsing, som bruker slipende granulater raskt gjenopprette en overflate.

Instruksjoner

•Ventilate nettstedet fungerer hvis tanken prosessen finnes innendørs. Fjern alle omkringliggende objekter i området eller dekke dem med plastfolie å hindre skade fra spredt strand.

•Sett på en respirator, vernebriller og en hette maler Dress før blaster. Overstyring en glatt metall som rustfritt stål vil sikkert føre sanden til rikosjetterer i flere retninger.

•LED av sandblaster, deretter fylle tanken sin med silica sand. Slå på kompressoren i henhold til produsentens instruksjoner for å tillate den å presse. Det vil være klar når lufttrykket har nådd mellom 40 og 100 PSI.

Stå et sted minst to fot fra behandling tanken. Hold den blaster munnstykke en armlengdes avstand unna, og peker på rustfritt stål. Trekke på avtrekkeren for å begynne rensning overflaten.

•Sandblast tanken fra topp til bunn for selv dekning. Bruke korte støt av sand problemområder eller sta utførelser som krever mer innsats for å fjerne. Fortsett fram til de ønskede resultatene.