Hvordan Sand tre Trim

January 16

Hvordan Sand tre Trim

Tre trims, som vegg listverk, krever fine sliping å godta høy glans ferdig som vanligvis brukes for trim stykker. Profil detalj tre trim forhindrer bruk av effektiv makt sanders, som tilfeldig bane og belte sanders. Mens detaljer sanders kan brukes, de er utformet for små områder og legger mye tid til prosjektet. Opprette en egendefinert tre sliping blokk er den beste løsningen og garanterer en kvalitet sliping hver gang.

Instruksjoner

•Miter avskåret en 1-tommers stykke din trim i 90 graders vinkel. Plasser slutten av trim på en blokk med hardwood lumber 3 inches lang og bred nok til å dekke hele bredden på trim. Spor profilen på slutten av blokken med det med 3-tommers lengden oppreist.

•Skjære profilen til blokkeringen med band så opprette en 3-tommers lang del, som er en negativ eller omvendt profil av din molding. Cut et stykke 150-korn sandpapir lenge nok til å kaste til profil på blokken 3 inches bredt. Bruke spraylim på baksiden av sandpapir og holde det til profil ansiktet, folding det i detaljene i profilen. Sand ned lengden på trim, så erstatte papiret med 220-korns slipepapir, og sand ned lengden på trim igjen.

•Sand trim med blokken arbeider fra den ene enden. Passe blokken i profilen å matche det og sand alle ansiktene til profilen på en gang. Arbeid blokken i tråd med korn, med lange frem og tilbake strøk. Flytt ned trim, overlappende din slag for tilstrekkelig dekning.

•Peel brukte papir fra blokk og erstatte den på samme måte å holde frisk papiret. Opprette en separat blokk for hver profil av molding du sliping. Holde blokker for gjenbruk hvis du planlegger å installere den samme molding profilen på nytt.